ul. Księżycowa w Baninie

Czy ktoś wie co to za zasłonięte znaki w dwóch miejscach na ulicy Księżycowej? Co tam będzie robione?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ul. Księżycowa w Baninie

wygląda mi to na progi zwalniające...ograniczenie do 30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha dobre, a może zakaz wyprowadzania psów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem przekonany, że to będą progi. Znaki są, wylewka pod progi widzę, że robili. Więc czekamy na instalacje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieki za info. To by byla dobra wiadomosc :) Przydałoby się jeszcze na Pszennej...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wystarczyło wyjąć co dziesiątą płytę jomb zamiast inwestować w progi zwalniające. Wtedy na pewno każdy by zwolnił, a i kawałek Rolniczej płytami można by pokryć. Podwójny sukces ratusza można by wtedy ogłosić. Co za marnotrawstwo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

piter
Pomysł masz jak za czasów PRL-u.
Mamy XXI w. i łaski nie robią ,że normalne spowalniacze zainstalują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To był taki żarcik z tym wyjmowaniem płyt :0
Jeszcze nie ma porządnej drogi a już spowalniacze są montowane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swoją drogą te spowalniacze to jakiś żart. Przejechałem dziś po nich i za bardzo ich nie odczułem...Moim zdaniem nic nie dadzą w takim kształcie

A więc wychodzi na moje że lepiej było wyciągnąć co dziesiątą płytę HA HA.(podpowiadam że to też żart!).Wtedy na pewno wszyscy by zauważyli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahahaha, ale ubaw. To sa spowalniacze? Narobili sie, znaki poustawiali a ustawili cos dla ... nie wiem kogo. Nikt tego nie odczuje, ani nie zwolni. Bez sensu. rownie dobrze, mogli pare plyt krzywo polozyc, efekt ten sam. Pewnie kupili najtansze progi jakie na rynku byly. Co za glupota. Jesli cos ktos robil, niech robi to dobrze. Prog ma spowalniac a nie rozsmieszac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A w ogóle po co te komu płyty? Nie dość, że mają jakąś taką głupią i niepolską nazwę, to gdyby ich nie położyli, nie potrzeba by było spowalniaczy. Płyt by nie było, spowalniaczy by nie było, ograniczeń prędkości by nie było, niczego by nie było.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

pamiętam jak nie było, jak nie było prawie niczego i fajnie nie było.
Na zakupy jechało się do Żukowa, wokół łany zboża falujace, cisza spokój czysto.Człowieka w mrożna zimę to nie zobaczyłeś. Bywało ,ze jak śnieg zasypał to do pracy nie pojechałeś takie były zaspy. Czy było fajnie, zapewne spokojniej jak to na wsi bywa. Tak to pamiętam a mieszkam tu 14 lat.
Idzie nowe i trzeba isc z postępem.
Dzis jak słyszę ,że ktos lisa widział i ma zamiar wiatrówkę kupić to mi ręce opadają. To my ludzie wygoniliśmy kuropatwy, zające , skowronki.
Teraz sa inne czasy mamy tu sklepy, salony, płyty , przybyło mieszkańców. Trochę się zmieniło :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko czym ten biedny lis zawinił?...

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...