wymiana hydrauliki

nakresle sytuacje (mieszkanie w 4pietrowej plycie): do wymiany cala instalacja, przesuniecie sedesu (bedzie na stelazu), doprowadzenie i odprowadzenie prysznica (w innym miejscu niz teraz wanna), wymiana odplywu od pralki, polozenie nowych rur utrudnione o tyle ze trzeba delikatnie kuc z uwagi na cienkie sciany; ogolnie sprawa moze byc ciut trudniejsza technicznie niz standardowo, ale... hydraulik zaspiewal 1000 (slownie: tysiac) zlotych za calosc (bez montazu!) i uznal ze to robota na 2 dni; moge sie nie orientowac w cenach ale 500 (slownie: piecset) zlotych za dzien roboty obojetnie jaka by ona nie byla to "chyba" jednak przesada; moze ktos wyrazi swoja opinie? moze ktos mial zblizone prace w lazience i poda ich koszt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: wymiana hydrauliki

jestem wykonawcą i niestety nie mam dobrych wiadomości. ja za taką usługe biore ok 800 zł ale pod warunkiem, ze robie całą łazienke. na gotowo. i nestety takie są realia. cena jest taka ze względu na ściany z zelbetonu które trzeba traktowac tarczą diamentową. 1 tarcza kosztuje ok 100zł a często trzeba 2 szt. do tego kucie młotem. trzeba sie napocic i to nie wąsko. tak to wygląda.

REMONTY 505837041 REMONTY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

wiertarko wkrętarka jaka? (37 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (43 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...