żenada cały ten URZĄD
opryskliwie niesymaptyczne BIUROWKI - to że się rejestruję jako bezrobotny nie oznacza że mam być traktowany jak bydło , a tak się traktuje tam petenta , w międzyczasie przegryzanie marchewek i chipsów , w przerwie miedzy jedna a druga osobą zaczyna się większe żarcie i MEGA OPRYSKLIWA KIEROWNICZKA na widok których więdną liście na drzewach / dziwna atmosfera w tej sali rejestrujacy zachowują się jakby szli na skazanie dlaczego ? walczcie o swoje prawa ja akurat zawalczyłem i po pół godzinnym dymie okazało się że nie potrzeba było tego KOLEJNEGO ŚWISTKA - i jeszcze jedno atmosfera miedzy tymi babami jest na widok mega sztywna co wpływa na sposób odnoszenia się do nas petentów - chodzę po różnych urzędach ale tak KISIELOWATEJ instytucji nie widziałem / zamiast wypełniać 40 tysiecy druków ten urząd powinien szkolić a nie zbierać kolejne tony makulatury przy rejestracji-tam widać BIUROKRACJE mimo tego że są komputery - pamietajcie macie swoje prawa a większość ICH BIUROWYCH WYMYSŁÓW jest ich zasadą bo ma być jak chce kierowniczka, na większość jej widzi mi się nie ma żadnych przepisów- a co oferuje ten urząd pracę ? NIC a do tego został powołany, ja czułem się jak INTRUZ I ZŁODZIJ