znikający wątek??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy może mi ktos wyjasnić gdzie podział sie mój wątek "TANIE CIUSZKI 3-6 MIESIECY NAPRAWDE WARTO ZAPRASZAM" ??
Jeszcze kilka godzin temu był,a teraz przesortowalam watki az do 20 strony i nic.Czy ktos mogł go wyrzucić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: znikający wątek??

może admin? bo jakas afera z ogłoszeniami było ostatnio na forum

afera z ogłoszeniami?Ale moje ogloszenie chyba nie mialo z tym nic wspólnego?to dlaczego ktos je usunął?

Przeczytaj pierwszy post na tym forum od administratora. Jest zakaz umieszczania ogłoszeń.

Na bank admin wyczaił i usunął. Ostatnio bardzo mu się wzrok wyostrzył :)

A myślałam ,że czasy cenzury juz dawno mineły... a tu niespodzianka...
A wie ktoś w takim razie gdzie mogłabym wystawić ubranka po moim synku?Mam ich troche,są w dobrym i w bdb stanie i chcialabym je tanio sprzedać.
A niktore mamy z forum chetnie by pewnie kupily.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trochę to nie fair bo na Weselu mają wątek podpięty pinezką "Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie" a my to co sroce z pod ogona?

przeciez nie wystawialam mebli tylko ubranka dzieciece.A poza tym z tego co zauwazylam to nie tylko ja wystawilam tu ubranka dla dziecka.Więc nie wiem dlaczego tylko mój wątek zniknąl?!

Witam,

Regulamin nie zakazuje Paniom dodawania ogłoszeń o sprzedaży - zakazuje natomiast notorycznego "podbijania" takich tematów i zakładania nowych o tej samej treści. Usuwałem Pani codziennie po pare "hopek" i ostatecznie zdecydowałem się zablokować temat. W nowo powstałym wątku popełnia Pani ten sam błąd i jeśli sytuacja będzie się powtarzać to temat również zostanie zablokowany.

Agusia:)
Użytkowniczki forum weselnego wyszły z inicjatywą i same założyły temat dla wszystkich ogłoszeń związanych z sukniami który został przeze mnie przyklejony. Jeśli użytkowniczki "Rodziny i Dziecka" założą taki temat to również z chęcią go Paniom przykleje ;)

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...