Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

zakładam nowy, bo tamten już jest nieco przydługi,mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :) może teraz się troszkę ożywi ;)

u mnie oczekiwanie na @....jestem po odstawieniu anty więc nawet nie wiem,kiedy się teraz jej spodziewać :) przytulaliśmy się, ale jakoś nie liczę na cud...choć..kto wie ;) byloby miło ;)

a jak u Was?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

Malaniunia - gratulacje! To chyba od Ciebie kupowałam kiedyś szaliki i Cię kojarzę :) Powiedz proszę - robiłaś jakieś badania, brałaś jakieś leki czy po prostu się udało? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witajcie ja też się dołączam co prawda dopiero pierwszy cykl starań ale drugie dziecko mam już Oliwierka który 30 stycznia będzie obchodził swoje pierwsze urodziny :-) z nim udało się za pierwszym razem ciekawe jak teraz pójdzie :-) pozdrawiam wszystkie starające i trzymam za nas kciuki :-)

polecam skarbmamy.pl :) ogarniesz szybko :D

Pola u mnie w lutym tez będzie drugi cykl starań.powiedzcie mi dziewczyny jak badacie dni płodne?testy owu?u mnie badanie śluzu i temp. odpada,nie ogarniam tego i nie jestem systematyczna .

Pozdrowienia dla wszystkich starających się!!! I dołączam się :)

My z mezem zaczynamy jutro starania. Beda to moje dni plodne. Jest to drugi cykl po odstawieniu anty w ktorym probujemy. Bardzo chcielibysmy by udalo sie jak najszybciej powolac do zycia Cud. W pamieci mam takie jedno zdanie ktore gdzies w necie przeczytalam mowiace o tym, ze latwiej zajsc w niechciana ciaze niz w chciana. To mi troche skrzydla podcina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A u mnie znowu @. Wiem, że w dni płodne się kochaliśmy bo mam bolesne jajeczkowanie przez 2 dni i to jest najgorsze że znowu nie wyszło. Na szczęście mam już Jasia bo tak bym się chyba załamała. Ta nasza wpadka jakoś szybko poszła a teraz jak chcemy to jak najczęściej bywa nie udaje się. Najgorsze, że różnica wieku coraz większa między dziećmi będzie.

Dziewczyny trzymam za Was kciuki i zycze duzo wytrwalosci! :) bylam z Wami do 3czesci watku,az w koncu po ponad roku sie udalo :) powodzenia i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wyprawka do zerówki szkolnej - co kupić? (22 odpowiedzi)

Witajcie Co jest potrzebne dziecku z wyprawki, które pójdzie od września do zerówki szkolnej?...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (243 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.