Kto się teraz stara o dzidzię? cz.6

STARACZKI:
1985sloneczko - starania od 10.2013
Czarnulkaaa - starania od 02.2015
Kjopa3 - starania od 10.2014
Stokrotka24s - starania od 07.2015
Kate - starania od 01.2015
Kasiulaaa - starania od 10.2015
Elika
Arnika - starania 3lat
Dimis - starania od 09.2015

W CIĄŻY:
Basiula 24.01
Asia87 09.03
Sas 22.03
Muszka 23.03
Kruszynka82 01.04
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.6

ja się jej nie spodziewam hahha :) i Tobie też tego życze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kate to spodziewamy się @ podobnie u mnie powinna być ok.16.07. Mam 4-5 dpo dokładnie nie wiem bo nie mierzę temp. w tym cyklu. Już poznałam swój organizm wiem kiedy mam owulację więc na razie sobie odpuściłam. Teraz mam trzy cykle z d*phastonem i jak nic się nie zadzieje to lekarka kazała iść do kliniki. Słonko szkoda trzymam kciuki za następny cykl.

@ nadal nie ma ale temp spadła więc pewnie wieczorem będzie ;) no cóż - głupia ja że miałam jakąś nadzieję ;)

Asia testuje najwcześniej 18.07 bo to będzie 32 dc jeżeli @ wcześniej nie przyjdzie.
bywały cykle 31 dniowe więc nie ma sensu wcześniej
w zeszły czw byłam u gina i pęcherzyk miał 17,7 urósł od wtorku 3,7 mm wiec owu mogłabyc pt, sb zwłaszcza ze testy owu tez tak wskazywały.
Przytulanki były w pt ndz i pn.

Oczywiście współczuje Ci straty i życze abyś jak najszybciej znów zobaczyła 2 kreski.

Słoneczko, dzięki, nie poddaje się będę walczyć aż znowu się uda i później do samego rozwiązania. Czas szybko leci, ale jak trzeba znowu czekać na owu, i potem z nadzieją do końca cyklu to strasznie się dłuży.
z tą temp to faktycznie dziwne,że poszła w góre i nic, a może coś miało na nią wpływ? Oby test był wadliwy i jednak się udało, ale przy plamieniach to ja jutro zrobiłabym drugi jeśli @ się nie rozkręci.

Kate oczywiście,że mogło to być implantacyjne plamienie, pasowałoby nawet, choć ja nigdy nie miałam plamienia. Trzymam kciuki! Kiedy testujesz?

Swoja myśle,że Twój komentarz dot. temp i śluzu jest nie na miejscu, tym bardziej abyśmy wzięły się za profesjonalne leczenie. Każda z nas tutaj ma już pewne doświadczenie, a obserwacja własnego ciała jest chyba najważniejsza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czesc ja sie staram o 2 dzidzie.synek ma rok I 3 mies.staralam sie o synka 3 lata zmienilam lekarza I efekt za pierwszym razem..nic nie da wam ze patrzycie na temperature I sluz.wezcie sie za profesjonalne leczenie.ja bylam na d*phastonie I aromku bo clo na mnie nie dziala.teraz niestety poronilam w 4.tyg.ale coz I tak bywa.najwazniejsze nie poddawac sie I walczyc Daley.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słoneczko mierz temp.dalej a nóz może za szybko na test :)
u mnie 21 dc wczoraj na papierze zauważyłam niteczki krwi, w środku nic nie ma. Myślicie że mogło to być zagnieżdzenie zarodka? owu była prawdopodobnie pt-sb
pszczoła życze żeby tym razem też poszło szybko
kjopa a co u Ciebie?

Hmmmm Słoneczko to dziwne. Jednak trzymam kciuki żeby się udało a test oszukiwał.

Asia to do dzieła. Jak nie było owulki teraz to zaczniecie w następnym cyklu. Widocznie organizm musi się jeszcze zregenerować.

Pszczoła witamy i trzymam kciuki żeby się udało tak szybko jak ostatnio.

hyyy, ja będę mogła napisać coś dopiero za 2 tygodnie, mam połowę cyklu a to tym trudniejsze że jest bardzo nieregularny 30-60 dni ;-(, ale poprzednio udało się za 1 razem.

Asia87 - głowa do góry - będzie dobrze!! :)

Pszczoła witamy :)

A u mnie taki psikus - dziś powinnam mieć 1dc a rano zdziwienie temp poszła do góry - więc z nadzieją zrobiłam test... i wielka lipa - gruba ciemna JEDNA kreska, nawet poświaty na drugą :( fakt od 3 dni plamię, ale jak zobaczyłam tą tempkę, zapomniałam się i obudziłam w sobie iskierkę nadziei :(

Witamy :)

Ja już trochę ogarnęłam się po stracie, choć wczoraj znowu miałam gorszy dzień, no i zdecydowaliśmy się nie czekać a tu d*pa :(
eh widocznie tak ma być, nie było teraz owu, eh nawet zrobiłam test choć nie wiem po co no i negatyw.
Trudno,może tak jak gin zalecał staranka od 2 cyklu to może będzie szczęśliwy.

Witam, dopisuje się listy, to mój pierwszy miesiąc starań ;-)

Zatem do roboty!!! :D

A ja odebrałam wyniki wczorajszych badan i mam podwyższony progesteron (norma do 15 a ja mam 18) ale to chyba o niczym nie świadczy ;)

Pęcherzyk ma 19,7 mm gin mowi ze piekny i prawdopodobnie w sobote owu. Mamy dzialac co 2 dni: )

Kjopa man nadzieje ze leki pomoga mezowi ;)
Moj taking szczesliwy on te chlopy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej kochane.
Ja czekam na owulkę :-P Na dniach powinna być. Mąż zrobił kontrolne badanie nasienia- takie moje cudowanie ;-) i plemniki się już nie sklejają. Jednak nadal upłynnienie ma 50min. więc bierze flegaminę. Często lekarze każą brać bo nasienie też się rozrzedza i plemniki szybciej się poruszają.

Kate super, że wyniki męża są w porządku. Pęcherzyk ładny i niedługo też owulacja u Ciebie :-)

Słoneczko na jakim teście druga kreska? Daj znać jak wyniki wyjdą.

Ja dostałam receptę na d*phatson ale nie chcę go brać. Boje się o migreny które mam bardzo rzadko a on może je wywoływać. Miałam iść do gin po receptę na luteinę dopochw. ale nie mam kiedy bo akurat ona teraz na rano zawsze a ja też :-/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gin powiedzial ze wyniki meza as super: )
Pecherzyk ma 16 mm w czw ponownie na monitoring

Byłam w szoku że pójdzie, ale musiałam go sama umówic bo on zapracowany i ivi med w gdyni ma grupony i badanie nasienia kosztuje 79 a nie 150.
Mąz był bardzo zestresowany,

lec lec na prolaktyne :)

ja biore dostinex, pól tabletki na tydzień na zbicie prolaktyny bo po obciążeniu mam za wysoką.

;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super że zrobił i że wynik pozytywny! :)

Ja w tym cyklu na tych samych testach miałam druga kreskę, ale była jasna (jaśniejsza niż kontrolna) a na drugi dzień juz nie było nawę cienia ;) ale mierze temp i skok był :D f... właśnie mi się przypomniało miałam iść dzis zbadać prl i inne (21dc) no cóż jutro polecę ;)

W tym miesiącu jakaś spokojniejsza jestem, może dopiero po ciąży i kp mi się wszystko normuje?! No zobaczymy co dalej :)

Miłego dzionka!! :D

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (109 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...