Kto wypożycza suknię w Wejherowie w wypożyczalni na ul.Sienkiewicza(chyba...,to jest blisko ronda)? Zamówiłam już suknię,ale trochę się boję jak ona będzie ostatecznie wyglądała...
00
Re: Kto wypożycza suknię w Wejherowie?
aga82
(18 lat temu)
Ja szylam tam sukienke na 16 kwietnia tego roku.Przynioslam fotke z internetu i choc na poczatku wydawalo mi sie ze efetk nie bedzie taki jak sie spodziewalam to suknia byla przepiekna dokladnietaka jak na zdjeciu.Jestem z niej tak zadowolona ze postanowilam ja sobie zostawic na pamiatke.
NIe boj sie,tylko mow pania o wszystkich watpliwosciach i uwagach zeby mogly stworzyc sukienke idealna dla Ciebie.
00
india_27
(18 lat temu)
Ja wypożyczam,przymiarkę mam 2 tyg. przed ślubem,a co jeśli wtedy się okaże,że z suknią(po poprawkach) coś nie gra?
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
A możecie napisać za ile wypozyczacie (zaliczka + kaucja + wypozycz)
00
india_27
(18 lat temu)
pierwszy raz słyszę o kaucji,nic nie mówili.Dałam 100 zł. zaliczki,dopłacę jeszcze 500.
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
w takim razie może sięv tam wybiorę .... a jest gdzies w necie zdjęcie twojej sukni ?
00
india_27
(18 lat temu)
niestety nie.
00
aga82
(18 lat temu)
One robia ostatnie poprawki nawe t dzien przed slubem,ja odbierala swoja 2 dni przed slubem i jeszcze ostatbniego dnia musialy mi zwerzec kiecke bo schudlam (wydawalo sie to niemozliwe bo juz wtedy bylam w ciazy) ale stalo sie i w ciagu godziki panie wszystko poprawily,naprawde mysle ze jestes w dobrych rekach.Zwalszcza szczupla pani(blondynka)jest swietna krawcowa
00
majls
(18 lat temu)
Ja u nich szyje na wypozyczenie, i za około tydzien do nich jade, aby im pokazac jaka sukienka, jak ma wyglądac. Mysle, że wszystko sie uda
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
oooo to by mi tez odpowiadało , czy mogę o cenę zapytać ?
00
india_27
(18 lat temu)
Słyszałam,że szycie 800.
00
ladybird
(18 lat temu)
Cześć! a może mi ktoś napisać, ile te panie biorą mniej więcej za uszycie? Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
00
aga82
(18 lat temu)
Ja placilam za uszycie swojej(mam ja na stale w domu)1200,dodatkowo sukienka na poprawiny,kamizelka i musznik dal mojego meza kosztowalo mnie wszystko razem 1500.
00
ladybird
(18 lat temu)
Dzieki :)
ja niedługo z moim Narzeczonym zaczynamy wielkie odliczanie..bo slub 16 czerwca 2007. A ze mieszkam w Rumi, to Wejherowo rzut beretem..zresztą tam sie urodziłam, więc darzę to miasto sentymentem :) fajnie by było mieć stamtąd suknię...Milego dnia!!!
00
Pomarańczka
(18 lat temu)
dziękuję .... musze się zastanowić ...
szycie np. 800
ale muszę tez liczyc dojazd z Gdańska ....
chyba na to samo wychodzi
jak gdybym szyła w centrum Gdańska lub we Wrzeszczu
ale dziękuje .. zobczymy
00
majls
(18 lat temu)
Mi tez maja uszyc za 800 zł, mam projekt, więc mysle, że będzie ok, do tego chyba poprosze jesze o kamizelke dla mojego z. musznik juz mam piekny ecrii, ale nie mam tak dalikatnej kamizelki, mysle, że dla nich to nie problem.
00
Małgoś25
(18 lat temu)
Dajesz tylko projekt czy jeszcze materiał ?
Pozdrawiam
00
majls
(18 lat temu)
no co Ty tylko projket o matriał oni sami zadbaja. ale po slubie ja ja oddaje.