Która położna z szpitala z Zaspy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Zdecydowałam sie na poród na Zaspie, chciałabym aby podczas porodu była przy mnie zaufana położna. Czy ktos moze podac mi jakis namiar na taka ktora jest godna zufania :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Która położna z szpitala z Zaspy

Namiarów nie dam bo nie mam. Nie miałam opłaconej położnej ale z ręką na sercu mogę polecić tą, która była akurat na dyzurze i bardzo mi pomogła. Normalnie czlowiek-anioł to Pani Anna Skoczek!!! Polecam.

Dołączam się do pytania i ponadto ciekawi mnie, czy można liczyć na nienacinanie w tym szpitalu? Zamierzam ćwiczyć i stosować masaże pół ciąży, abyw miarę możliwości uniknąć nacięcia. Nie mogą zrobić tego bez mojej zgody, prawda???

ja nie mialam oplaconej poloznej,polozna ktora mi sie trafila byla super ,bardzo mi pomagala przy porodzie,a i po porodzie do mnie zagladala,ale nie wiem jak sie nazywala.RodziLam 3tygodnie temu na ZASPIE .Ja nastawilam sie ze beda mnie nacinac ,bo wiedzialam ze urodze duze dziecko,nikt sie mnie nie pytal czy sie zgode,ale na szczescie nie nacinali mnie, dalam rade bez urodzic- corka 4400 ,bardzo duzo dziewczyn rodzilo bez naciecia na zaspie,robia to gdy widza ze dziecko nie przejdzie,przewaznie u pierworudek

ja rodzilam na Zaspie miesiac temu, poloznej nie mialam oplaconej, mimo to byla cudowna, moglam chodzic, skakac na pilce itp. pytala mnie rowniez czy chce byc nacieta czy nie, ustalilysmy ze to bedzie jej decyzja w zaleznosci od sytuacji. niestety zmierzyla mi miednice i bez naciecia by sie nie obylo.

Napawa nadzieją. :-) Dzięki dziewczyny! :*

Inne tematy z forum

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (6 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...