Którą przychodnię wybrać?

Temat dostępny też na forum: Stogi Rodzina i dziecko
Właśnie stoję przed wyborem pediatry I przychodni. Zastanawiam się czy mieszkajac na Przerobce jeździć do eter medu na Zabi Krukk czy śmigać na Stogi do przychodni. Zalezy minadobrej i fachowej opiece. I aby maleństwa nie męczyć podróżami, bo częściowo będę dojezdać tramwajami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: która przychodnie wybrac

Jestem mamą rocznego synka, który jest zapisany do dr Elżbiety Komornickiej. Nie ma problemu z kolejkami. Dziecko chore to idziesz tego samego dnia, w godzinach, które lekarz przyjmuje (nie to co, ma miejsce w przychodni dla dorosłych;P). Pani Elżbieta jest bardzo sympatyczną doktor. Jeśli miałam jakiekolwiek wątpliwości, zawsze potrafiła wyjaśnić, ze skierowaniami na badania, też brak problemów. Gdy miałam problem z pępkiem synka, to sama do mnie dzwoniła, czy wszystko jest ok.

Dziękuję za informację, może ktoś jeszcze coś mi doradzi.

Witam ja z córką chodzę do dr.Knitter Teresa i nigdy nie miałam jakiś zastrzeżeń nie jest chętna do szybkiego przepisywania antybiotyku zawsze trafnie stawiała diagnozę poznaje pacjenta od wejścia

Inne tematy z forum

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (69 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

jaki kupic e-papieros ??? (20 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...