Którą przychodnię wybrać?

Temat dostępny też na forum: Stogi Rodzina i dziecko
Właśnie stoję przed wyborem pediatry I przychodni. Zastanawiam się czy mieszkajac na Przerobce jeździć do eter medu na Zabi Krukk czy śmigać na Stogi do przychodni. Zalezy minadobrej i fachowej opiece. I aby maleństwa nie męczyć podróżami, bo częściowo będę dojezdać tramwajami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: która przychodnie wybrac

Jestem mamą rocznego synka, który jest zapisany do dr Elżbiety Komornickiej. Nie ma problemu z kolejkami. Dziecko chore to idziesz tego samego dnia, w godzinach, które lekarz przyjmuje (nie to co, ma miejsce w przychodni dla dorosłych;P). Pani Elżbieta jest bardzo sympatyczną doktor. Jeśli miałam jakiekolwiek wątpliwości, zawsze potrafiła wyjaśnić, ze skierowaniami na badania, też brak problemów. Gdy miałam problem z pępkiem synka, to sama do mnie dzwoniła, czy wszystko jest ok.

Dziękuję za informację, może ktoś jeszcze coś mi doradzi.

Witam ja z córką chodzę do dr.Knitter Teresa i nigdy nie miałam jakiś zastrzeżeń nie jest chętna do szybkiego przepisywania antybiotyku zawsze trafnie stawiała diagnozę poznaje pacjenta od wejścia

Inne tematy z forum

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy