Ktora sala?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Kalinowka, Mulk, Hilary Wyczechowo, Czarny Kos, Hotel Borcz?

czy ktos posiada w miare aktualne opinie o tych miejscach?
musze szybko podjac decyzje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja wiem tylko, że w Mulku dobre jedzonko jest :) wystrój baardzo rustykalny, ale klimacik jest. zależy co kto lubi.

Re: Ktora sala?

Kalinowka sala piękna, ale bez klimatyzacji.

ja polecam Restaracje Zacisze w gdańsku, piękna sala i ogród, jedzenie pyszne :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam okazję bawić się w tym roku w Kalinówce i jako gość wyszłam średnio zadowolona. Kominek na środku sali dziwnie dzieli parkiet i jakoś nie pozwala na wspólną zabawę. Goście rozchodzą się po całym terenie i wciąż wszędzie jest ich mało. W namiocie około północy zrobiło się naprawdę chłodno, mimo środka lata. Poza tym strasznie słabe jest to, że z tego co leży na stole można sobie co najwyżej kanapkę zrobić, a po każdą rzecz do zjedzenia trzeba biegać na parkiet i przechodzić z talerzem przez tańczących gości. Także z perspektywy też przyszłej panny młodej cieszę się, że kiedyś odrzuciliśmy tę salę. :D Ale każdy ma inny gust. ;)

Jak chce Ci się kawałeczek dalej doejchać to warto w Chmielnie salę Krzewi Róg wziać pod uwagę :) piękna jest, dopracowany każdy szczegół. Mają na prawdę bardzo fajne pomysły, do tego dobre jedzenie. No i przemiła obsługa.

Hilary Wyczechowo!

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...