Która z Was stosowała w ciąży Torecan?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny,ginekolog przepisała mi na mdłości czopki Torecan.Ja mam tabletki ponieważ łatwiej je aplikować;-)Czeka mnie długa podróż powrotna do domu i nie wyobrażam sobie stosowania czopków w drodze.Czy któraś z Was brała te tabletki?Chyba nie ma różnicy w metodzie aplikacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Która z Was stosowała w ciąży Torecan?

stosowałam ale mi w ogóle nie pomagały

ja mialam czopki - aplikacja pierwsze kilka razy była bardzo udana w końcu czułam się jak człowiek, ale pozniej nie wiem czy organizm juz sie przyzwyczail czy co ale lek juz nie przynosil takiej ulgi

na mnie one tez nie podziałały. nie ma roznicy czy zazyjesz czopek czy tabletke, te czopki sa po to ze jak ciagle wymiotujesz to nie ma szans zeby tabletka sie przyjeła

Dzięki za informacje dziewczyny.

jak trafiłam do szpitala to je kazali brać ale wg mnie nic nie dawały. no może tyle że nie mogłam zwymiotować a mdłości się nadal utrzymywały. błędne koło...
mi ginekolog poradziła na początku brać vomitusheel czy jakoś tak. krople homeopatyczne. je udawało się przełykać w porównaniu do tabletek

Inne tematy z forum

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...