Re: Którego dnia miesiąca zus wypłaca zasiłek macierzyński?
Kaja90
(9 lat temu)
Dziewczyny mam pytanie jak to jest z tym macierzynskim. A mianowicie 20 sierpnia dostałam spłatę za okres od 18 czerwca do 31 lipca, czyli teraz na koniec sierpnia powinnam dostać macierzynski za sierpień tak? Czy jak to jest z wyplatami świadczeń ?
~monika
(9 lat temu)
ja miałm umowe na pół etatu przed macierzynskim wykorzystłam urlop bo pisałam podanie po chorobowym i teraz jestem na macierzynskim ale umowa o prace skonczyla mi sie juz jak bylam na chorobowym i dlatego nie moge isc na wychowawczy
~monika
(9 lat temu)
mam pytanie jestem na macierzynskim umowa mi sie skonczyła jeszcze w trakcie chorobowego w trakcie ciazy teraz nie nalezy mi sie wychowawcze poniewaz umowa sie skonczyła i nie została przedłuzona bo byłam na chorobowym...co teraz moge zrobic czy na chorobowe po macierzynskim mozna isc bo wych mi sie nie nalezy
~Paula
(9 lat temu)
Dziewczyny, może któraś będzie się orientować w temacie.. Otóż urlop macierzyński skończył mi się 9 czerwca. Od 10-go jestem na urlopie wychowawczym... Nie skorzystałam jeszcze z urlopu wypoczynkowego, który przysługuje mi za 2014... Do kiedy mogę go wykorzystać ?