POLECAM - ZNALAZAŁAM TAM POMOC (1) Bardzo polecam Prywatny Ośrodek Terapii Pedagogicznej Kubos. Mój syn... Justyna Linde GORĄCO POLECAM... (1) GORĄCO POLECAM... Piotr Polecam :) (1) Coraz więcej dzieci narażonych jest na dysleksje rozwojowe.Zdecydowana... Małgosia
Polecam (1) Gorąco polecam, moje dziecko robi duże postępy w czytaniu i pisaniu. Uwielbia... Ewa Opinia wychowanka (1) Moje dziecko do tej pory korzystając z ośrodków dysleksji i nauczania... Robert Szukanie dobrego terapeuty dla dyslektyka (1) Na początku klasy pierwszej okazało się ze moja córka ma kłopoty w nauce,... Zofia Szukanie dobrego terapeuty dla dyslektyka (1) Na początku klasy pierwszej okazało się ze moja córka ma kłopoty w nauce,... Zofia Jadwiga - opinia (1) Trafiałam pod wiele adresów , lecz „ pomoc” której udzielano... Jadwiga Kubos - O.K. (1) Prywatny Ośrodek Terapii Pedagogicznej Kubos w pełni spełnia wszelkie cechy... Kamil Lis Moja opinia (1) Uważam ,ze ośrodek jest bardzo dobry. Czysy , a także poziom nauczania jest... Żuczek można im spokojnie oddać dziecko pod opiekę (1) od miesiąca moja córka chodzi dwa razy w tygodniu na zajęcia terapii... Danuta Polecam zajęcia! (1) Witam, Pani Agnieszka pracuje z moją córką już od dawna.jestem bardzo... a. Michał - opinia (1) Jestem milo zaskoczony tym jakie moje dziecko robi postepy w nauce, polecam... Michał warto (1) moje dziecko z ogromna dysleksja chodzi do Kubosa na zajecia z jezyka... Ania