Logopeda (1) moje dziecko przez całe przedszkole i 2 lata podstawówki miało problem z... Monika Opinia (1) Miejsce -raczej odradzam. Zbyt male sale, duszo. Słabo przygotowani... M Najlepszy ośrodek nauki dla dzieci!!! (1) Moje dzieci uczyły się już w kilku miejscach, ale dopiero w ośrodku KUBOS... Anna J.
z czystym sumieniem polecam (1) Myślę, że będziemy klientami tego ośrodka bardzo długo. Zaczeliśmy tylko od... zadowolona mama Szkoła Teb Gdynia (2) Witam , czy ktoś chodzi może do szkoły TEB w Gdyni ?? Co o niej sadzicie? I w... Omenka666 POLECAM (1) Polecam wszystkim rodzicom jeżeli ich pociech mają problemy z nauką języka... rodzic j. angielski (1) Serdecznie polecam zajęcia z j. angielskiego dla dzieci w Ośrodku. Mój synek... MarKel AZ - opinia (1) Polecam zajęcia w Kubosie. Rewelacyjne podejście nauczyciela do ucznia... AZ j. angielski (1) Z nauki w Kobos korzysta syn. Nie jest to pierwszy osrodek , gdzie pobierał... Gossiaf Kubos (1) Polecam Kubosa każdemu komu zależy na indywidualnym podejściu do... mama Kubos na prawdę pomaga (2) w tym roku podczas wakacji pierwszy raz dogadałem sie po angielsku, cały... Maciej bardzo dobry logopeda (1) Polecam zajęcia z logopedą. Dziecko miało spore problemy z mówieniem, a... obywatel GD Nauka naprawdę dla każdego (1) do tej pory byłam przekonana, że nie dam rady opanować angielskiego w stopniu... MB MIRKA - opinia (1) OŚRODEK JEST GODNY POLECENIA,BARDZO DOBRA KADRA ZE ZNAKOMITYM PODEJESCIEM DO... MIRKA POLECAM (1) Polecam zwłaszcza rodzicom dzieci, którym zależy na indywidualnym podejściu... Ania POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Polecam wszystkim KUBOSA. Niewiarygodnie miła rodzinna atmosfera. Nauczyciele... Ania z Mikołajem polecam (1) Witam, chętnie polecę Ośrodek Kubos, bo znalazłem tam fachową i skuteczną... Grzegorz Serdecznie polecam (1) Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, znakomicie dobrana kadra i ciekawa,... Marysia Serdecznie Polecam! (1) Jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim profesjonalizmem i skutecznością.... Przemek Pokorski POLECAM !!!! (1) Polecam w 100%.Moje dziecko poprawiło oceny z j.angielskiego . Super . Anna i syn Dominik