użytkownik linii insert gt (1) W sytuacji awaryjnej firma dołożyła wszelkich starań aby możliwie jak... Biuro DEKRET Same pozytywy (1) Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza bardzo przydatna szczególnie w tym... Honorata Subiekt GT (1) Jestem bardzo zadowolona ze świadczonej przez tą firmę usługi obsługi... piachu
Rzetelna firma godna polecenia (1) Od roku współpracuję z firmą KUBWER. Jestem bardzo zadowolona ze świadczonej... zadowolona klientka Kompleksowa Obsługa Informatyczna (1) Nasza dotychczasowa współpraca z Firmą KUBWER Jakub Werchowski pozwala nam... Biuro Podróży POLECAMY!!! POLECAMY!!! POLECAMY!!! (1) ZAKUP TUSZY, TONERÓW I PAPIERU : Usługa wykonana błyskawicznie, ceny bez... Związek Międzygminny Zatoki Puck Bardzo profesjonalna obłsuga (1) Skorzystałem z usługi naprawy systemu spredażowego. Spotkałem się z bardzo... Maciej Polecam (1) Bezproblemowy kontakt telefoniczny oraz szybki przyjazd.Rozwiązanie naszego... Krystian Polecam (1) Szybko, sprawnie i w przystępnej cenie. Polecam. Wojciech Super opieka, pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi, profesjonalnie, rzeczowo, szybko , bardzo... CM