Kucharia

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 6

Bardzo dobre jedzenie (1) W porownaniu do innych restauracji na garnizonie, kucharia zdecydowanie... WR Po prostu dobre jedzenie (1) Tak jak w nagłówku, po prostu dobre, Polskie jedzenie. Myślę, że przyjdę... Jagoda Byłem w dniu dzisiejszym i jestem zażenowany. (1) Byłem wraz z małżonką wieczorną porą, żona zamówiła naleśnika z dżemem, ja... P
Polecam na imprezę (1) Polecam Kucharie wszystkim, ktorzy szukaja lokalu na impreze rodzinna lub... weronika Cudowne jedzenie w niskich cenach (1) Witam, miałem przyjemność zawitać w Kucharii po raz pierwszy i krótko mówiąc:... Mateusz Rewelka! (1) Wreszcie mam chwilke na wpisanie opinii. Jedzonko świetne, obsługa bardzo... Witek Dobre jedzenie w przystępnych cenach (1) Dobre, domowe jedzenie. Wszystko świeże i smaczne. Ceny mile zaskakują. Ania Fatalne jedzenie (1) Nowy lokal w okolicy bardzo mnie ucieszył. Spróbowaliśmy jedzenia na wynos i... Martyna mieszane odczucia (1) Zamówiliśmy telefonicznie po godz 20 w niedziele- na wynos (mieszkamy obok... Aga Już tam nie wrócę!! (1) Na pierwszy rzut oka bardzo przyjemnie:) w rzeczywistości wyszło inaczej,... Dzasta POLECAM! (1) Byłem, zobaczyłem, zaliczyłem i zakochałem się. Jest to zdecydowanie jedna z... Wiesław POLECAM! (1) Bardzo pyszne jedzenie i miła obsługa:) z pewnością wrócę :) marta Taka knajpa jedyna w trójmiejście (1) Po pierwsze bardzo pyszne jedzenie, placki sa znakomite ! Po drugie... Maria Również polecam (1) Byłem i sprawdziłem. A zamówiłem dorsza z warzywami, jako dodatki frytki i... stach Super (1) Miejsce godne polecenia. Pyszne jedzenie, świetna obsługa i super lokal.... Michalina Pysznie!! (1) Jestem bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczona. Świetna obsługa, przepyszne... Monika Opinia klienta (1) Świetna obsługa miłych i usmiechnietych pracowników w polaczeniu z znakomitym... Michał