Kucharia

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 6

Autor z Garnizonu 1 - ocena (1) Obsługa bardzo miła! Wybór duży! Jedzenie smaczne, Jedynie i aż WAZNE pytanie... Autor z Garnizonu 1 MC - opinia (1) Jedzenie pyszne, porcje solidne. Polecam! Trzymajcie tak dalej. MC Adam - opinia (1) Dziś zupa dnia to rosół z makaronem. Ostatni raz taki pyszny rosół jadłem u... Adam
Moje miejsce na mapie kulinarnej (1) Jestem regularnym gościem od 2 lat - bywały dni zd jadłam tam codzienne.... Ela bardzo dobre jedzenie (1) Jesteśmy z żoną stałymi gośćmi kucharii od ponad dwóch lat. Bywamy... Mariusz Bardzo dobre jedzenie (1) Polecam każdemu, naleśniki bardzo smaczne. Dominik Jak można nie mieć ciasta na naleśniki?? (1) Niedziela, godz. 18 i nie zrobimy naleśników, bo... nie ma ciasta. Packi... Michał MEGA! (1) Świetna restauracja, najlepsza na Garnizonie. Jedzenie szybko, tanio i... Adam Było lepiej... (1) Niestety się popsuło. Dania dnia to praktycznie różne wariacje mielonego.... jaywalker Zawiodlam sie... (1) Chodzilam tam czesto na nalesniki. Dzis wzielam dwa dania na wynos. Sztuccy... NN Pyszne jedzenie za rozsądną cenę (1) Jestem gościem tej restauracji od kilku miesięcy. Przychodzę tu często,... Katarzyna pyszna Polska kuchnia i nie drogo. (1) Witam, ja jestem zadowolona z restauracji miałam okazję być i spróbować... An Na Viktoria Gdańsk Obsluga to skandal (2) Obsluga tego miejsca jest fatalna co mialam okazje juz wiele razy... Ela Polecam zwłaszcza rodzinom (1) Smaczne jedzenie - znakomite pierogi i inne dania (królik!). Wszystko bardzo... Haplo Czynni!! (1) Wpadłam przejazdem na Garnizon i chyba jako jedyna knajpa otwarta była... Monika Niezjadliwe pierogi ruskie (2) Nie wiem z jakiego przepisu korzystał kucharz, ale pierwszy raz spotkałam się... MM Pyszne, domowe jedzenie! (1) Dawno nie jadłem takiego smacznego gulaszu. Porcje są naprawde spore, a ceny... mcgeoch Jedzenie bardzo smaczne ! (1) Faktycznie, Polska Kuchnia tutaj dominuje. Polecam wszystkim! Marysia Smacznie i zdrowo (1) Bardzo dobre i niedrogie jedzenie. Szczególnie zestaw dnia. Pierogi ze... Grzegorz Kucharia, czy nie za slono? (1) Witam, moje poczatki w kucharii byly rewelacyjne, smaczne jedzenie,... Monika