Ok polecam (1) Zakupiłem szafę do zabudowy oraz kuchnie wszystko wykonane na czas zgodnie z... Grzegorz Kuchnie Piechocki (1) Nasza kuchnia była montowana w czerwcu więc minęło już pięć miesięcy. Po... Jola Meble do łazienki (1) Bardzo gorąco polecam. Sylwester Ż.
Profesjonalna firma (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z kuchni, którą wykonała dla nas firma... Kasia Polecam gorąco Firmę Kuchnie Piechocki! (1) Powinna być rzeczowa opinia, a nie laurka. Niestety, nie da się tego... Robert Grochowski Szybko i porzadnie (1) Z cala pewnością mogę polecić. Zamówiona kuchnia zrobiona w terminie , wysoka... Tomasz Zadowolony klient (2) Witam wszystkich , mogę polecić z czystym sumieniem, chociażby ze względu na... Aneta Zamówione formatki (1) Zamówiłem w tej firmie formatki pod szafkę RTV. Zapomniałem zlecić oklejenie... Marek Sobczak Super wykonanie (1) Ponownie skorzystałam z usługi firmy Kuchnie Piechocki i jak za pierwszym... Aneta Super wykonanie (1) Ponownie skorzystałam z usługi firmy Kuchnie Piechocki i jak za pierwszym... Aneta Profesjonalizm i miła obsługa (1) Firma w pełni profesjonalnie podchodzi do potrzeb klienta. Pani Kasia to... Mirka Polecam :)) (1) Zdecydowanie polecam usługi firmy Kuchnie Piechocki. Skorzystałam z ich usług... Edyta Zadowolony z obsługi Piotr (1) Nie lubię pisać opinii, ale ta firma i ten zespół ludzi zasługuje naprawdę... Piotr z Gdańska szybko i profesjonalnie (1) Zaczynając od projektu, poprzez cenę, czas oczekiwania i sam montaż, wszystko... starogardzka Meble Piechocki (1) Witam. Wraz z żona zdecydowaliśmy się na kupno mebli do kuchni oraz łazienki... Marek B. Jest dobrze ale może być lepiej. (1) Jest to moja druga kuchnia w ciągu ostatnich kilku lat więc mogę porównać z... AK Warszawa poleca Gdańsk i Piechockiego! (1) Długi proces dochodzenia do projektu i porozumienia, ale efekt bardzo... Kasia i Konrad Wymarzona kuchnia z salonu Kuchnie Piechocki. (1) Witam, niedawno urządzałam kuchnie.Skorzystałam z salonu Kuchnie... Alinka Warto (1) Od doradztwa, przez projekt do montażu bardzo profesjonalna obsługa i... Zbysek Bardzo dobrze !! (3) Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tej firmie kuchni ze sprzętem agd+dwóch... Hanna