Kulinarny Motyw

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 14/16

Ewa S. - ocena (1) Byliśmy, weszliśmy w pierwszym momencie nieprzekonani, bo elegancko i nie... Ewa S. Barbara - opinia (1) Nigdy w życiu nie jadłam tak dobrego tara, lecz każda potrawa jest... Barbara Iveta - opinia (1) Výjimečný a svěží zážitek Iveta
Niewiada - opinia (1) Byliśmy w gronie kilku osób wszystkie dania bardzo smaczne, elegancko i... Niewiada Radek - opinia (1) Wpadłem na majówkę i jestem miłe zaskoczony, obsługa jak i wystrój zachęcają... Radek Kasia Sz. - opinia (1) Miałyśmy dziś z koleżanką okazję zjeść śniadanko w Motywie. Bardzo... Kasia Sz. Carla - opinia (1) Przemiła obsługa. Niecodzienne połączenia smaków. Bardzo miła atmosfera Carla Zbyszek - opinia (1) Przepyszne tatary, rissotto i boczek. Pieknie podane. W knajpie armosfera... Zbyszek Pinia - opinia (1) Moje podniebienie zwariowało jak nastolatki pod sceną na koncercie... Pinia Hanna - opinia (1) Kolacja Walentynkowa. Wyśmienite dania! Hanna Karolina - opinia (1) perfekcyjne i pyszne dania. każde jest wybitne! polecam każdemu, kto szuka... Karolina Jacek - opinia (1) Serwowane dania to uczta dla podniebienia i oczu. Gratulacje dla całego... Jacek Karolina - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre, świetna obsługa ale wielkość potraw Jest... Karolina Sylwia - opinia (1) Jedzenie na bardzo wysokim poziomie. Dopracowane w każdym detalu smakowym i... Sylwia Don musico - opinia (1) Restauracja na wysokim poziomie stylistycznym. Zarówno wnętrze jak i ogródek... Don musico