Kult Kebab

Kebaby Jedzenie na wynos

Gdańsk, pl. Dominikański 1/10

Tomasz - ocena (1) Kebab był dobry i się nie niszczył była także bardo miła obsługa Tomasz Igor - opinia (1) Bardzo smacznie. Przysmażone frytki, nie kapcie...nawet w dostawie. Igor Kasia - opinia (1) Najlepszy kebab jaki jadłam. Dużo warzyw w tym cukinia, bardzo dobrze... Kasia
Mik - opinia (1) Nie polecam. Zimne mięso i nie smaczne Mik Ogólnie okay. (1) Kebab zawiera dużo warzyw, coś nowego. Marchewka, pomidor, czerwona... Oliwia Czas... (1) Witam czemu tak się dzieje, ze z biegiem czasu psuje się jakoś... Kamil Porażka i nigdy więcej (1) Pierwszy minus, to czekanie ponad 2h. Lekka przesada. Rollo zwiędłe,... Mike Gorszy, dużo gorszy (1) Kult na miejscu - zachwyca! Dowóz - tragedia. Uprzedzili, że czas oczekiwania... ja Najlepszy kebab w Gdańsku! (1) Pyszny kebab z grillowanymi warzywami! Nigdzie indziej w Trójmieście na... klientka Najlepszy kebab ever (1) Obsługa miła. Menu minimalistyczne, bo i po co komu więcej w budce z kebabem.... Mroczny Rewelacyjne miejsce ze świetnym jedzeniem! (1) Nie ma drugiego tak fantastycznego kebaba! Najlepsze miejsce z fast foodem w... Wiola Zdecydowanie najlepszy kebab w Trójmieście (1) Bez dwóch zdań najlepszy kebab w Trójmieście. Do tego bardzo miła obsługa,... Andrzej Najlepszy Kebab w Trójmieście !!! (1) To była moja pierwsza wizyta i nie ostatnia. Coś nowego jeśli chodzi o sposób... KrzysztofB Jeżeli jesteś miłośnikiem klasycznych polskich kebabów :) to nie idż (1) Jeżeli jesteś miłośnikiem klasycznych polskich kebabów :) to nie idź,... Robert to wciąż tylko kebab (1) Trzeba przyznać, że lokal jest ładny, towar świeży, ale nie jestem pewna czy... Monika bylam, to sie wypowiem (1) pychotka i fajny pan z obslugi. na pewno tam wrócę. domi Olej , olej i jeszcze raz olej. (1) Byłem z dziewczyna w Kult kebab. Zamówiłem potrawę w naleśniku z grillowanymi... Janusz Dębiński Kult Kebab z Berlina rzadzi :-) (1) Super kebab, grillowane warzywa dotego mix salat, i mieso z kurczaka... gosc rzeczywiście KULTowy kebab! (1) jak obiecałem, dodaję opinię o treści: "z*******y kebab!" ;) polecam bez... marcin Mustafa (1) Niesamowite. Znam i bardzo lubie Mustafa (Gemuse) Kebab z Berlina. A tu........ Macek