Wąsik (3) Opinie do spektaklu: Wąsik . Wąsik sztuka autorstwa Sachy Judaszko i... trojmiasto.pl Karmaniola czyli od sasa do lasa (9) Opinie do spektaklu: Karmaniola czyli od sasa do lasa . KARMANIOLA czyli OD... trojmiasto.pl Dyskretny urok Picassa (3) Opinie do spektaklu: Dyskretny urok Picassa . Sopocki Teatr Tańca Dyskretny... trojmiasto.pl
Pręcik (2) Opinie do spektaklu: Pręcik . Pręcik Malina Prześluga Preferencje wiekowe:... trojmiasto.pl Pora umarłych poetów (7) Opinie do spektaklu: Pora umarłych poetów . Pora umarłych poetów Joanna... trojmiasto.pl Boże mój! (11) Opinie do spektaklu: Boże mój! . Boże mój! na podstawie sztuki "Oj... trojmiasto.pl Cudowne musicale - od West Endu aż po Broadway (35) Opinie do spektaklu: Cudowne musicale - od West Endu aż po Broadway .... trojmiasto.pl Ruscy (6) Opinie do spektaklu: Ruscy . Ruscy Radosław Paczocha Prapremiera: 11... trojmiasto.pl Boeing, Boeing (15) Opinie do spektaklu: Boeing, Boeing . Nowy Teatr im. Witkacego w Słupsku... trojmiasto.pl Obywatel Republiki (3) Opinie do spektaklu: Obywatel Republiki . Państwowe Studium... trojmiasto.pl Friendly Relations (3) Opinie do spektaklu: Friendly Relations . Maybe Theatre Company Friendly... trojmiasto.pl Kiedy kota nie ma... (6) Opinie do spektaklu: Kiedy kota nie ma... . Teatr Capitol w Warszawie Kiedy... trojmiasto.pl Wokół Szekspira (2) Opinie do spektaklu: Wokół Szekspira . Wokół Szekspira Spektakl w wykonaniu... trojmiasto.pl Basia Oblesia (4) Opinie do spektaklu: Basia Oblesia . Basia Oblesia czyli standupowy dramat... trojmiasto.pl Koncert Sylwestrowy (11) Opinie do spektaklu: Koncert Sylwestrowy . Koncert Sylwestrowy Podczas... trojmiasto.pl Czarna komedia (4) Opinie do spektaklu: Czarna komedia . Teatr Kamienica w Warszawie Czarna... trojmiasto.pl Król Dawid Live! (2) Opinie do spektaklu: Król Dawid Live! . Teatr Drugiej Strony, Kraków Król... trojmiasto.pl Pomoc domowa (3) Opinie do spektaklu: Pomoc domowa . Pomoc Domowa MArc Camoletti Przekład:... trojmiasto.pl Koszt życia (5) Opinie do spektaklu: Koszt życia . Koszt życia Martyna Majok Tłumaczenie:... trojmiasto.pl Żona potrzebna od zaraz... (4) Opinie do spektaklu: Żona potrzebna od zaraz... . Teatr Komedia w... trojmiasto.pl