Traviata (47) Opinie do spektaklu: Traviata . Giuseppe Verdi Traviata (włoska wersja... trojmiasto.pl Akompaniator (5) Opinie do spektaklu: Akompaniator . Teatr Muzyczny w Toruniu Akompaniator... trojmiasto.pl Twoja mać! (2) Opinie do spektaklu: Twoja mać! . TWOJA MAĆ! One Woman Show "Jeżeli ktoś... trojmiasto.pl
Lekko nie będzie (6) Opinie do spektaklu: Lekko nie będzie . Lekko nie będzie Jean-Claude... trojmiasto.pl Café Panika (4) Opinie do spektaklu: Café Panika . Café Panika Roland Topor Przekład: Jan... trojmiasto.pl Siła przyzwyczajenia - Cyrk Egzystencjalny (8) Opinie do spektaklu: Siła przyzwyczajenia - Cyrk Egzystencjalny . Siła... trojmiasto.pl Serca na odwyku (8) Opinie do spektaklu: Serca na odwyku . Serca na odwyku Murray Schisgal... trojmiasto.pl Związek otwarty (6) Opinie do spektaklu: Związek otwarty . Bałtycki Teatr Dramatyczny w... trojmiasto.pl Ożenić się nie mogę (13) Opinie do spektaklu: Ożenić się nie mogę . Aleksander Fredro Ożenić się nie... trojmiasto.pl Śmierć białej pończochy (44) Opinie do spektaklu: Śmierć białej pończochy . Śmierć białej pończochy... trojmiasto.pl Lunch o północy (3) Opinie do spektaklu: Lunch o północy . Lunch o północy W szesnastą... trojmiasto.pl Polskie rymowanki albo ceremonie (2) Opinie do spektaklu: Polskie rymowanki albo ceremonie . Polskie rymowanki... trojmiasto.pl tab' Nowy początek (3) Opinie do spektaklu: tab' Nowy początek . Sopocki Teatr Tańca tab' Nowy... trojmiasto.pl Okruchy życia - spektakl gościnny (70) Opinie do spektaklu: Okruchy życia - spektakl gościnny . Okruchy życia W... trojmiasto.pl Przepraszam, co Pan tu robi? (10) Opinie do spektaklu: Przepraszam, co Pan tu robi? . Przepraszam, co Pan tu... trojmiasto.pl Four Seasons (5) Opinie do spektaklu: Four Seasons . Akrobatyczny Teatr Tańca Mira-Art Four... trojmiasto.pl Little Pony (3) Opinie do spektaklu: Little Pony . Little Pony Paco Bezerra Spektakl grany... trojmiasto.pl Hejt School Musical (13) Opinie do spektaklu: Hejt School Musical . Teatr Komedii Valldal Hejt... trojmiasto.pl Kochanie wróciłem (4) Opinie do spektaklu: Kochanie wróciłem . WojArt Agencja Artystyczna... trojmiasto.pl Skok w bok (5) Opinie do spektaklu: Skok w bok . Teatr Capitol w Warszawie Skok w bok... trojmiasto.pl