Siła sióstr (6) Opinie do spektaklu: Siła sióstr . Kujawsko-Pomorski Impresaryjny Teatr... trojmiasto.pl Mężczyzna idealny (3) Opinie do spektaklu: Mężczyzna idealny . Teatr Palladium w Warszawie... trojmiasto.pl Zabójstwo króla (Affabulazione) (5) Opinie do spektaklu: Zabójstwo króla (Affabulazione) . Zabójstwo króla... trojmiasto.pl
W poszukiwaniu miłości: Jakobi i Leidental (2) Opinie do spektaklu: W poszukiwaniu miłości: Jakobi i Leidental .... trojmiasto.pl Dajcie mi tenora! (5) Opinie do spektaklu: Dajcie mi tenora! . Dajcie mi tenora! Ken Ludwig... trojmiasto.pl Harce kupidynowe czyli niecne morsztyny (8) Opinie do spektaklu: Harce kupidynowe czyli niecne morsztyny . Harce... trojmiasto.pl Ferdydurke (6) Opinie do spektaklu: Ferdydurke . Teatr Off Junior Ferdydurke na podstawie... trojmiasto.pl Małżeński Rajd Dakar (7) Opinie do spektaklu: Małżeński Rajd Dakar . Pewnego dnia para postanawia... trojmiasto.pl Czarodziej (3) Opinie do spektaklu: Czarodziej . Teatr Palladium w Warszawie Czarodziej... trojmiasto.pl Kosmetyka wroga (2) Opinie do spektaklu: Kosmetyka wroga . Teatr Układ Formalny Kosmetyka... trojmiasto.pl Così fan tutte (6) Opinie do spektaklu: Così fan tutte . Świętojańskie Wieczory Muzyki... trojmiasto.pl Hotel Westminster (4) Opinie do spektaklu: Hotel Westminster . Hotel Westminster Ray Cooney... trojmiasto.pl Urodziny czyli ceremonie żałobne w czas radosnego święta (9) Opinie do spektaklu: Urodziny czyli ceremonie żałobne w czas radosnego... trojmiasto.pl Lot nad kukułczym gniazdem (25) Opinie do spektaklu: Lot nad kukułczym gniazdem . Lot nad kukułczym... trojmiasto.pl Polka niepodległa - historia w spódnicy (2) Opinie do spektaklu: Polka niepodległa - historia w spódnicy . Sopocki... trojmiasto.pl Przybora na 102 (3) Opinie do spektaklu: Przybora na 102 . Przybora na 102 Liryka przepleciona... trojmiasto.pl Wilkołak (1) Opinie do spektaklu: Wilkołak . Teatr R.A.A.A.M. w Tallinie, Estonia... trojmiasto.pl Mity greckie (2) Opinie do spektaklu: Mity greckie . Mity greckie Tomasz Man Dla widzów od... trojmiasto.pl One (2) Opinie do spektaklu: One . Teatr Dada von Bzdülöw One Spektakl rozpoczyna... trojmiasto.pl Abyss (1) Opinie do spektaklu: Abyss . Abyss Katarzyna Ustowska Zapraszamy na... trojmiasto.pl