SPAMALOT, czyli Monty Python i święty Graal (147) Opinie do spektaklu: SPAMALOT, czyli Monty Python i święty Graal .... trojmiasto.pl Tango (2) Opinie do spektaklu: Tango . Tango opera na podstawie dramatu Sławomira... trojmiasto.pl Polityka (14) Opinie do spektaklu: Polityka . Teatr 6 Piętro w Warszawie Polityka... trojmiasto.pl
Chłopem i babą stworzył nas Bóg (13) Opinie do spektaklu: Chłopem i babą stworzył nas Bóg . Chłopem i babą... trojmiasto.pl Pinokio (4) Opinie do spektaklu: Pinokio . Teatr Klapa czyli Koperek i Kminek w... trojmiasto.pl Dzielny Kapitan Ahab (6) Opinie do spektaklu: Dzielny Kapitan Ahab . Dzielny Kapitan Ahab... trojmiasto.pl Wieczór trzech króli (2) Opinie do spektaklu: Wieczór trzech króli . Tydzień Chiński w GTS Wieczór... trojmiasto.pl Szalone nożyczki (6) Opinie do spektaklu: Szalone nożyczki . Teatr Kwadrat w Warszawie Szalone... trojmiasto.pl Magia lalek (2) Opinie do spektaklu: Magia lalek . Szanghajski Teatr Lalkowy, Chiny Magia... trojmiasto.pl Dwie pary do pary (1) Opinie do spektaklu: Dwie pary do pary . Teatr Capitol w Warszawie Dwie... trojmiasto.pl Ranny Ptaszek (3) Opinie do spektaklu: Ranny Ptaszek . Ranny Ptaszek Colleen Murphy... trojmiasto.pl Zdobyć, utrzymać, porzucić 2. Rozstania i powroty (3) Opinie do spektaklu: Zdobyć, utrzymać, porzucić 2. Rozstania i powroty .... trojmiasto.pl Boska! (3) Opinie do spektaklu: Boska! . Teatr Polonia w Warszawie Boska! Peter... trojmiasto.pl Kasta la vista (18) Opinie do spektaklu: Kasta la vista . Teatr Ateneum w Warszawie Kasta la... trojmiasto.pl Wieloryb (5) Opinie do spektaklu: Wieloryb . Wieloryb na podstawie książki Jerzego... trojmiasto.pl Hotel Palace (55) Opinie do spektaklu: Hotel Palace . Hotel Palace Roland Topor... trojmiasto.pl Dzień, w którym V. dała mi do myślenia, albo jak się pozbyłam prokrastynacji (1) Opinie do spektaklu: Dzień, w którym V. dała mi do myślenia, albo jak się... trojmiasto.pl Can I be Whitney? (2) Opinie do spektaklu: Can I be Whitney? . Can I be Whitney? Tomasz... trojmiasto.pl Pamiętnik z Powstania Warszawskiego (26) Opinie do spektaklu: Pamiętnik z Powstania Warszawskiego . Pamiętnik z... trojmiasto.pl Długi łykend (2) Opinie do spektaklu: Długi łykend . Białostocki Teatr Komedialnia Długi... trojmiasto.pl