Święto Winkelrida. Rewia narodowa (3) Opinie do spektaklu: Święto Winkelrida. Rewia narodowa . Święto Winkelrida.... trojmiasto.pl Zakochany Szekspir (6) Opinie do spektaklu: Zakochany Szekspir . Zakochany Szekspir Lee Hall na... trojmiasto.pl Stachura (2) Opinie do spektaklu: Stachura . Teatr im. Adama Mickiewicza w Częstochowie... trojmiasto.pl
Mój ulubiony Młynarski (9) Opinie do spektaklu: Mój ulubiony Młynarski . Mój ulubiony Młynarski... trojmiasto.pl Sąd Ostateczny (11) Opinie do spektaklu: Sąd Ostateczny . Sąd Ostateczny Krzysztof Knittel... trojmiasto.pl Evita (13) Opinie do spektaklu: Evita . Muzyka - Andrew Llloyd Webber;libretto - Tim... trojmiasto.pl Krwawe gody (7) Opinie do spektaklu: Krwawe gody . Krwawe Gody Federico Garcia Lorka... trojmiasto.pl Poławiacze pereł (19) Opinie do spektaklu: Poławiacze pereł . Poławiacze pereł semi-stage... trojmiasto.pl Orfeusz w piekle (32) Opinie do spektaklu: Orfeusz w piekle . Orfeusz w piekle Jakub Offenbach... trojmiasto.pl Jaś i Małgosia (2) Opinie do spektaklu: Jaś i Małgosia . Teatr Qfer Jaś i Małgosia "Jaś i... trojmiasto.pl Projekt: Matka (3) Opinie do spektaklu: Projekt: Matka . Teatr Kana ze Szczecina Projekt:... trojmiasto.pl Bajki robotów (19) Opinie do spektaklu: Bajki robotów . Bajki robotów na podstawie książki... trojmiasto.pl Dziewczynki (3) Opinie do spektaklu: Dziewczynki . Teatr Studio w Warszawie Dziewczynki... trojmiasto.pl Bez przesady (8) Opinie do spektaklu: Bez przesady . Bez przesady Szymon Jachimek W opinii... trojmiasto.pl Bilety na koncert Andre Rieu Gdansk 26.05.2018 (1) Witam serdecznie, Witam serdecznie, Sprzedam bilety na koncert Andre... Lukasz Cyganeria (12) Opinie do spektaklu: Cyganeria . Cyganeria/La Bohéme Giacomo Puccini... trojmiasto.pl Nabucco (13) Opinie do spektaklu: Nabucco . Nabucco Giuseppe Verdi "Nabucco" Giuseppe... trojmiasto.pl Tajemnica Bańki Szczęścia (4) Opinie do spektaklu: Tajemnica Bańki Szczęścia . Teatr Baniek Mydlanych... trojmiasto.pl Z pamiętnika chomika (6) Opinie do spektaklu: Z pamiętnika chomika . Z pamiętnika chomika Według... trojmiasto.pl Polowanie na łosia (22) Opinie do spektaklu: Polowanie na łosia . Teatr IMKA w Warszawie Polowanie... trojmiasto.pl