Jak się kochają w niższych sferach (5) Opinie do spektaklu: Jak się kochają w niższych sferach . Teatr Kamienica w... trojmiasto.pl Wiśniowy sad (10) Opinie do spektaklu: Wiśniowy sad . Wiśniowy sad Anton Czechow Przekład:... trojmiasto.pl Zielony mężczyzna (9) Opinie do spektaklu: Zielony mężczyzna . Zielony mężczyzna Jakub... trojmiasto.pl
Być jak Elizabeth Taylor (3) Opinie do spektaklu: Być jak Elizabeth Taylor . Być jaj Elizabeth Taylor... trojmiasto.pl O czułości - piosenki Kurta Tucholsky'ego (1) Opinie do spektaklu: O czułości - piosenki Kurta Tucholsky'ego . O... trojmiasto.pl Mój Molier (5) Opinie do spektaklu: Mój Molier . Mój Molier na podstawie wyboru tekstów... trojmiasto.pl Tramwaje (5) Opinie do spektaklu: Tramwaje . Tramwaje Romuald Wicza-Pokojski... trojmiasto.pl Fahrenheit 451 (12) Opinie do spektaklu: Fahrenheit 451 . Fahrenheit 451 Ray Bradbury... trojmiasto.pl Skazany na bluesa (7) Opinie do spektaklu: Skazany na bluesa . Teatr Śląski im. Stanisława... trojmiasto.pl Sztuka Kochania czyli sceny dla dorosłych - spektakl gościnny (45) Opinie do spektaklu: Sztuka Kochania czyli sceny dla dorosłych - spektakl... trojmiasto.pl (g)DZIE-CI FACECI (41) Opinie do spektaklu: (g)DZIE-CI FACECI . (g)DZIE-CI FACECI One już od... trojmiasto.pl Rybki. Historia gdyńskiej miłości (6) Opinie do spektaklu: Rybki. Historia gdyńskiej miłości . Scena 138 Rybki.... trojmiasto.pl Boeing, Boeing (23) Opinie do spektaklu: Boeing, Boeing . Teatr Studio Buffo w Warszawie... trojmiasto.pl Czego nie widać (8) Opinie do spektaklu: Czego nie widać . Teatr Kwadrat w Warszawie Czego nie... trojmiasto.pl Ostatni dzwonek (3) Opinie do spektaklu: Ostatni dzwonek . Spektakl dyplomowy IV roku... trojmiasto.pl Siostrunie (12) Opinie do spektaklu: Siostrunie . "Siostrunie" to niekonwencjonalna,... trojmiasto.pl Napis (7) Opinie do spektaklu: Napis . Napis Gérald Sibleyras Przekład: Barbara... trojmiasto.pl Straszny dwór (31) Opinie do spektaklu: Straszny dwór . Straszny dwór Stanisław Moniuszko... trojmiasto.pl Co pan na to, panie Freud? (54) Opinie do spektaklu: Co pan na to, panie Freud? . Teatr Zielony Wiatrak... trojmiasto.pl O co biega? (7) Opinie do spektaklu: O co biega? . Centrum Kultury w Gdyni O co biega?... trojmiasto.pl