Ojciec polski (4) Opinie do spektaklu: Ojciec polski . Teatr Gościnny zaprasza na Ojciec... trojmiasto.pl Single story (12) Opinie do spektaklu: Single story . Single story wg powieści Linn Ullmann... trojmiasto.pl Ku Pa (2) Opinie do spektaklu: Ku Pa . Teatr Kreatury Ku Pa w oparciu o rysunki... trojmiasto.pl
La Traviata (19) Opinie do spektaklu: La Traviata . Giuseppe Verdiopera libretto: Francesco... trojmiasto.pl Wesoła rodzinka (2) Opinie do spektaklu: Wesoła rodzinka . Teatr Rozmaitości Wesoła rodzinka... trojmiasto.pl Ślub (19) Opinie do spektaklu: Ślub . Ślub Witold Gombrowicz Premiera wieńcząca... trojmiasto.pl Eva Peron (4) Opinie do spektaklu: Eva Peron . Copi Eva Peron Przekład: Edward... trojmiasto.pl W gąszczu (1) Opinie do spektaklu: W gąszczu . Uranopolis W gąszczu o teatrze:... trojmiasto.pl Vakomana Vaviri ve Zimbabwe lub Dwaj panowie z Werony (1) Opinie do spektaklu: Vakomana Vaviri ve Zimbabwe lub Dwaj panowie z Werony .... trojmiasto.pl Wszystko, co chcielibyście powiedzieć po śmierci ojca, ale boicie się odezwać (3) Opinie do spektaklu: Wszystko, co chcielibyście powiedzieć po śmierci ojca,... trojmiasto.pl Niech żyje wojna!!! (2) Opinie do spektaklu: Niech żyje wojna!!! . Paweł Demirski Niech żyje... trojmiasto.pl Nasza klasa (3) Opinie do spektaklu: Nasza klasa . Tadeusz Słobodzianek Nasza klasa Teatr... trojmiasto.pl Czerwony Kapturek - ostateczne starcie (3) Opinie do spektaklu: Czerwony Kapturek - ostateczne starcie . Czerwony... trojmiasto.pl Notre Dame - spektakl gościnny (42) Opinie do spektaklu: Notre Dame - spektakl gościnny . Notre Dame... trojmiasto.pl moim zdaniem (1) byłam na FAME. Jest to świetny spektakl. polecam. jaaa Złoto Renu - Sopot Wagner Festival (51) Opinie do spektaklu: Złoto Renu - Sopot Wagner Festival . Sopot Wagner... trojmiasto.pl Baśń o zaklętym jeziorze (12) Opinie do spektaklu: Baśń o zaklętym jeziorze . Baśń o zaklętym jeziorze -... trojmiasto.pl I tak Cię kocham - spektakl gościnny (22) Opinie do spektaklu: I tak Cię kocham - spektakl gościnny . Teatr Muzyczny... trojmiasto.pl Baron cygański (75) Opinie do spektaklu: Baron cygański . Po latach nieobecności do swojego... trojmiasto.pl SPAMALOT 27.11. (1) Witajcie! Gapa ze mnie :( Od dawna nosiłam się z zamiarem pójścia na... magdalena27