Kup sobie dom "Nikosia"

Opinie do artykułu: Kup sobie dom \"Nikosia\".

1,8 miliona złotych - za tyle można kupić niepozorną, białą willę, stojącą przy ulicy Jelitkowskiej 21 w Gdańsku. Kto zdecyduje się na nieruchomość, dostanie za darmo w pakiecie największą mafijną legendę trójmiasta. Budowniczym i właścicielem domu był przez lata sam "Nikoś", czyli słynny gangster Nikodem Skotarczak.Kiedy Nikodem Skotarczak, legendarny trójmiejski gangster, bramkarz i waluciarz, król złodziei samochodowych, przyjaciel polityków i artystów, budował na początku lat 80. XX ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zapominajmy o pierwszym obrońcy konstytucji i prawniku obu panów panu profesorze Jurku Z. z WPiA UG
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

sam jesteś dziadostwo on był dobry
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jest prawdziwy dom nie rozumiesz wiem o wiele więcej od ciebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

NIe,

Caro moja droga było za Ksantypą w tym momencie pomiędzy hotelem, a osiedlem Neptun Park.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czytaj co piszesz,

bo na analfabetę wychodzisz! "byle czego sobie dać nie wcisną"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dyskoteka w domu Nikosia nazywala się "Caro" a nie jakies Caravelle, wiem, bo w latach 80 tych ciagle tam chodzilam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

potwierdzam. to naprawdę dom Nikosia. jestem z Gdanska to wiem. Była tam na dole dyskoteka "Caro" a nie Caravelle, jak podaje się wyżej. Sama chodziłam tam na dyskoteki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nikoś z tego co mówił mój tata, który go znał to był uczciwy gość. Byłby lepszym prezydentem miasta niż ten obecny
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

pracownik branży ubezpieczeniowej

A zaraz obok jest firma jedna z największych w tym sektorze, której był współzałożycielem razem z panem Wojtkiem. Nikoś powinien być zasłużonym obywatelem nie tylko Gdańska, ale i Sopotu!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

100% poparcia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak by żył to na tym forum wszyscy by lizali ......... ?

To był jeden z ostatnich charakternych po nim już nie było żadnych zasad , powstało dużo grup bezwzględnych śmieci którzy za parę złotych dali by sobie jaja ogolić a jak przyszło co do czego to płakali jak dzieci .
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tako rzecze: Jarosław Sokołowski

Legenda gdanskiego polswiatka kryminalnego. Skłucony ze starymi (przyjaciel Masy), odpalony w jednym z gdanskich burdeli. Nie pomogło ostrzezenie, pozniejszego swiatka koronnego, że jego dni sa policzone. Na Mase za to, ze sie wypucowal Nikosiowi, zostal na wydany wyrok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

z twojej d**y zrobić toaletę publiczną, nie dorastasz Nikosiowi do pięt frajerze
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11

Toaletę

zrobić tam toaletę publiczną bo przy plaży brakuje
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 19

I juz ziomki Nikosia Cię namierzają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ciekawe czy gdyby żył powiedziałbyś to mu w twarz frajerze, na samą myśl byłoby ci słabo. Wszyscy kozacy w necie,a prawda taka że jesteś nikim i nie dorastasz takiemu Nikosiowi do pięt
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

To był PRLowski ,,biznesmen'' a w latach 90 znacząca figura i to nie tylko w Gdańsku. A ty jesteś nikim frajerze
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rumek

chwala Nikosiowi
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3