Kup sobie dom "Nikosia"

Opinie do artykułu: Kup sobie dom \"Nikosia\".

1,8 miliona złotych - za tyle można kupić niepozorną, białą willę, stojącą przy ulicy Jelitkowskiej 21 w Gdańsku. Kto zdecyduje się na nieruchomość, dostanie za darmo w pakiecie największą mafijną legendę trójmiasta. Budowniczym i właścicielem domu był przez lata sam "Nikoś", czyli słynny gangster Nikodem Skotarczak.Kiedy Nikodem Skotarczak, legendarny trójmiejski gangster, bramkarz i waluciarz, król złodziei samochodowych, przyjaciel polityków i artystów, budował na początku lat 80. XX ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki świat, jak Twoja pisownia!

Sami go tworzymy. Jak się postaramy będzie lepszy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

co tam "gangster z zasadami" jak to niektorzy mowia i wybielaja

gangster to gangster i jego miejsce w pierdlu, a portal nie powinien robic kryptoreklamy, bo to dom wybudowany z gangsterskich pieniedzy, powinien przejsc na poczet skarbu panstwa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

A kibice którzy skandują antyrządowe hasła...

w pierdlu zamyka. Patologia PeOwska. Układziki rządzą by żyło się lepiej sitwie Tuska.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

artykuł sponsorowany - promuje dom i pośrednika!

Ciekawa jestem za ile? A co z etyką?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety tak to już jest

a my frajerzy płacimy podatki na takich jak on - nieroby, złodzieje, pasożyty. Ostatnio sprawa uniewinnienia bosów mafii pruszkowskiej. Szczyt absurdu co teraz się wyrabia. Tusk uniewinnia swoich koleżków.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Hestia

Właśnie on założył Hestia w Sopocie w małym domku na Sikorskiego na przeciwko Almy.
Nie zapomnę jak stało białe audi i w pewnym momeńcie huk.Okazało się,że pod audi ktoś podłożył mały ładunek.Odpadł zderzak i pełno dymu.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

czym tu się podniecać, po pierwsze Polska to nie Norwegia, żeby domy kosztowały miliony, po drugie ten dom powinien mieć mniejszą wartość od rynkowej właśnie z uwagi na historię przestępczą (ślady narkotyków, krwii itd), bo czym tu się podniecać, większość z tych gangsterów już nie żyje a ci co jeszcze pozostali to nikt z normalnych ludzi nie chciałby być na ich miejscu, kasa kasą ale czyste sumienie, spokój w rodzinie, brak stresu jest bezcenne;
w sąsiedztwie znałem tego pokroju "bohaterów", lata 80 i 90 się skończyły, ci co zarobili na całe życie już dawno wypi3rdzielili z tego kraju, ci co zostali to teraz mają wieczną szarpaninę z CBŚ, prokuraturą, brak spokoju w rodzinie do tego stopnia, że obawiają się np. o porwanie dzieci - suuuper, naprawdę jest czego "pozazdrościć";
myślicie, że ci myślący gangsterzy są zadowoleni z takiego stanu rzeczy? znajdźcie mi chociaż jednego który pozwolił synowi wejść w tą branżę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

A kto jego następcą teraz?

A nie może go Organizacja odkupić, to takie piękne, historyczne miejsce - prawda ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwny jest ten nasz swiat

"Legendarny gangster",dodajmy, ze byl wspolpracownikiem SB, przez to byl bezkarny. Niech mnie psy pogryza. W jakim kraju my zyjemy, ze taki koles, bandzior, "krol" zlodziei, zamiast siedziec w wiezieniu, brylowal na politycznych i pseudokulturalnych salonach. Byl bezkarny. Gdy go nie odstrzelili, to prawdopodobnie bylby teraz przyjacielem Tuska i reszty politycznej ferajny."Rzadzil" za komuny i byl "panem" w postkomunistycznej Polsce."gruba kreska" obywatela Mazowieckiego pomogla rowniez, obok ekskomuchow, ustawic sie Nikosiowi. PRLbis ma sie dobrze
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 7

musiales dobrze go znac
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 7

Oto kraj

Jezeli ma kase to juz bochater narodowy,nie wazne jak do tego doszedl
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

to był złodziej i bandyta i nikt więcej , szkoda tylko że na miejsce jednej gnidy wyrasta kilka nowych , przestańcie robić w koło niego legendy , to nie był Janosik tylko pospolity bandzior !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

potargować warto

przystępna cena, świetna lokalizacja - prawie darmo...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

:/

takie badziewie i rudera za 2 bańki :/ walnijcie się w łeb z tą ceną..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Smieszy mnie ten caly artykol, niema wazniejszych spraw na miescie? Piszecie o starej prl-oskie chacie. I willa nazywacie, hehheh
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

jak w piosence

Kazik śpiewał kiedyś o tym "Kiedyś jumałem papierosy z TIR-ów, dziś ubezpieczam uczciwych i bandytów.
piosenka "Gdy Mam Co Chcę, Wtedy Więcej Chcę"
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0