Kup sobie dom "Nikosia"

Opinie do artykułu: Kup sobie dom \"Nikosia\".

1,8 miliona złotych - za tyle można kupić niepozorną, białą willę, stojącą przy ulicy Jelitkowskiej 21 w Gdańsku. Kto zdecyduje się na nieruchomość, dostanie za darmo w pakiecie największą mafijną legendę trójmiasta. Budowniczym i właścicielem domu był przez lata sam "Nikoś", czyli słynny gangster Nikodem Skotarczak.Kiedy Nikodem Skotarczak, legendarny trójmiejski gangster, bramkarz i waluciarz, król złodziei samochodowych, przyjaciel polityków i artystów, budował na początku lat 80. XX ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po pierwsze cena jest za lokalizację...

to przecież jedno z najdroższych miejsc w Trójmieście. Z jednej strony w miarę spokojnie i bardzo blisko morza i Sopotu, a z drugiej wszędzie blisko....
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Facet musiał mieć nieźle we łbie n****ne, żeby na dole swojego domu urządzać klub.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 20

NIKOŚ

był widywany też z innymi jak Skrzynecka,Lubaszenko oni byli tam gdzie kasa, a nad nimi wszystkimi miała pieczę milicja obywatelska oczywiście, N miał wiele spraw sądowych za różne przekręty, miał żołnierzy w kraju i za granicą, ale stale był na wolności
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja wiem ale nie powiem aaa jednak powiem

osa nosi do dzis , troche za duze ale mowi ze woli wydawac sie wiekszy doszyl po dwie poduszki na barki i jest git !!!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

czyli co napisze ktoś kto dał zlecenie na Nikodema czy jeszcze nie ten etap ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

kupię.......

Otworzę tam klub miłośników niemieckiej motoryzacji im.Nikodema Skotarczaka
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

te ceny to z kosmosu

jak to wyglada? i jak wyglada ulica obok? w jakim to jest miejscu i kraju? smiechu warte za 600tys zl to ja mam nowy dom 4 sypialnie w UK w spokojnej cichej wiejskiej okolicy. darmowe autostrady i dobre drogi. zadbana zielen i wszystko nowe w kolo i 25km do pracy za 150tys zl brutto rocznie. nie musze wdychac oparow palonych smieci i mam ogolnie swiety spokoj.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

co wy o tym wszystkim wiecie jak was na swiecie nie bylo zawisc was zżera
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

To nigdy nie byl dom nikodema

Ludzie zawsze mylą dom Nikodema jest za tym białym z tyłu ten łososiowy i tam mieszka jego ostatnia żona panie redaktorze nastepnym razem niech pan bardziej sie zajmie szczegółami a nie takie smieszne pomyłki.Halina budowała ten dom ze swoim pierwszym mężem Ryszardem nigdy nie należał do Nikosia pomieszkiwał przez moment swojego życia.wWartykule jest dużo jak zwykle bzdur panie redaktorze słaby pan jest!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 26

...

ciekawe jak ty w latach 90tych zarobiles na nowe mercedesy bmw itp. a takie oni auta kradli...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie sadze,,

mysle ze nie wiesz jakie połeżenie ma ten dom. Skoro kilkaset metrów dalej mieszkania 60-70 mkw kosztują koło 1 mln PLN do ten dom musi tyle kosztować zakładając ze ze 100 tyś jest z górką wystawione do zbicia.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

5tys w banknocie

napluł i wykidajle w marinie na czole przylepial.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

TO NIE TEN DOM ! :-)

ktoś tu ma niedokładne dane. albo biuro próbuje sprzedać ruinkę, licząc, że ktoś zapłaci za niezasłużoną "legendę", albo fotograf pstryknął pierwszy z brzegu dom w okolicy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

miasto powinno kupić ten dom i zorganizować tam muzeum Lechii

ponieważ Nikoś to twórca jedynego sukcesu Lechii w historii klubu
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7