kupię fotelik samochodowy 0-13kg z bazą isofix (3) poszukuję fotelika samochodowego 0-13kg z bazą isofix, w kwocie do 300zł. Jaagnes Niania (7) Witam serdecznie właśnie jestem na etapie poszukiwania niani dla mojej... Zuza Puzzle dla 3-latki (3) Zdecydowanie kupię puzzle dla 3-letniej dziewczynki tylko w stanie bdb albo... len66
kupię klocki CHICCO (1) Kupię niedrogo duze klocki chicco WIOLA czy ZARA w Klifie ma kozaki czarne z tyłu ze skórą węża ? (7) ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ;) kozak poszukiwany :P... Cytrynka 007 Kupię BIAŁĄ koszulę z długimi rękawami 116/122 (4) Jak w temacie :) Zwykłą, białą (bez kratek, pasków), bawełnianą koszulę ;]... AgusiaGda fotelik samochodowy dla chłopca (7) jak wyżej waga najlepiej do 35 kg. czekam na propozycje. katah84 Kupię KOMBINEZON TCHIBO 116 (9) W bdb stanie. Tylko wzór z zeszłego roku. Fioletowy w kratkę.... Jadzia3 kupię oceplane spodnie (24) kupię ocieplane spodnie dla dziewczynki 86- 92 jedne takie narciarskie na... jola Kupię spodnie od kombinezonu 110-116 chłopiec (1) Jak w temacie, porządne nieprzemakalne. I nie drogie:) ania Pani do odbierania dziecka z przedszkola (8) Czy ktoś mógłby polecić odpowiedzialną panią do odbierania dziecka z... patanna bramka ochronna na schody (4) kupię 2 sztuki, rozporowe, albo jak najmniej inwazyjne w montażu, szerokość... asia kombinezon dla chlopca 92/98 (1) Kupie kombinezon zimowy najlepiej 2 czesciowy nie zalezy mi na firmowce... kasia Czy któraś mama z Witomina ma do pożyczenia łóżeczko? (1) Witam mam pytanie do mam z Witomina , czy któraś ma do wypożyczenia łóżeczko... ola1500 Paragon z lidla (7) Czy ma ktoś może paragon z lidla na kurteczkę chłopięcą rozmiar 116 z datą... irmus kupię śpiwór do wózka długi minimum 110 cm! (3) jak w temacie czy ktos taki posiada? aisha83 ma ktoś gąsiennice play2learn? (5) kupię gąsiennicę play2learn w bardzo dobrym stanie ola1500 komplet spódnica i marynarka, ew. elegancka sukienka, na rozmowę kwalifikacyjną (5) jak w tytule, albo komplet marynarka + spódnica/spodnie, albo elegancka... Wiktoria29 kupię zieloną spódniczkę 98 lub 104 (9) najlepiej elegancką, potrzebna jest na pasowanie do przedszkola. okolice... Paula domek kidkraft lub inny drewniany (3) kochane szukam domku dla lalek najchętniej firmy kidkraft, ale fajną... nanana