sally carera auta poszukuje (1) Witam poszukuje w/w auta moze ktos ma na sprzedaz tylko wersje plastikowa nie... aga Kupię kąpielowe bongosy Fisher Price (1) Kupię kąpielowe bongosy Fisher Price ivi83 kozaczki GUFO r.22 (dla dziewczynki) PILNIE:) (7) Preferowane wyłącznie takie, jak na fotce, bo okazało się, że kupiłam chyba... mama
kupie sukienki i spodniczki r.116 (6) niedrogo,z dlugim rekawem i krótkim mala przebranie na bal dla córeczki r 92 PILNIE poszukiwane!!! (5) ma ktoś coś mam juz mało czasu -prosze o zdjecia i ceny na amika025@wp.pl amika Kupię sweterek dla dziewczynki (17) Odkupię sweterek, bez kaptura, dla dziewczynki roz. 104-110 mniej więcej tego... agata1 Kupię dla dziewczynki na 104 legginsy getry dresy spodnie :) (5) Jak wyżej :) kamila1869 nosidło ergonomiczne (5) jak w temacie :) najlepiej manduca lub tula może ktoś ma na zbyciu? babsi kupię zabawki dla chłopca 12 MIESIĘCY (7) Chętnie odkupię zabawki w dobrej cenie tylko w bdb stanie min zabawkę typu... ola1500 Kupię fotelik Be safe izi go z bazą isofix (6) Szukam fotelika jak w temacie. Ewentualnie fotelik Cybex również z bazą... Agoosiaa1 Sukienka rozm. 98 (11) Szukam sukienki urodzinowej Rozmiar 98 Najlepiej z Gdańska bo potrzebna na... sandrulka25 Spodnie ciążowe rozm. 42 (7) Kupie spodnie ciazowe: jeansy, sztruksy lub bojówki. Rozmiar 42. Jakby ktos... Caroca Bramki, zabezpieczenie na schody (1) Jak w temacie. Kupię bramki zabezpieczające na schody. W stanie bardzo dobrym... Ola kupię łóżko dla trzylatki (2) o oferty poproszę tu lub na maila: bauaganiarka@gmail.com bauaganiarka` Kupię kombinezon zimowy 62-68 (4) Kupię kombinezon zimowy rozmiar 62 ewentualnie 68 w kolorach jak dla chłopca.... linka1120 Stój na halloween dla chłopca, rozmiar 104 (4) Chętnie kościotrup, batman - ale niekoniecznie :) Oferty poproszę tutaj albo... rasia Kupie strój dyni na halloween 104/110 i 74/80 (9-12miesiecy) (10) Jak w temcie stan bdb . Wiekszy stroj np .sukienka Mniejszy najlepiej... Matyldaa potrzebna Pani do zawożenia i odbierania rocznego dziecka ze żłobka (1) Wybieram się na operację i potrzebuję Pani która na okres miesiaca - 2... ola1500 czapki kupię dla chłopca 3-5l (12) na obwód 54cm jesienną i zimową niedrogo kupię annika1801 kupie kurtke rozm 122-128 dziewczynka (1) chodzi mi o kurtke nie za ciepłą,najlepiej pikowaną taką przejścióeke na... anna89