Poszukuje butów r.28 z lidla dla chłopca (101) Hey moze ktos ma butki 28 z niebieskim i nie pasuja dla dziecka lub wzial 2... Aga Kupię kurteczkę zimową rozmiar 98 (13) Dla dziewczynki :) nascimento buty dla chlopca roz 30 (3) ja na jesien najlepiej jakies za kostke czekam na propozycje Gosi@
czarna peruka dla córci (4) Widziałyście może gdzie czarne peruki w przyzwoitej cenie? Znalazłam... skowroniasta Kombinezon (1) Odkupię niedrogo kombinezon jednoczęściowy dla dziewczynki 116/122 Monika Rękawice z Lidla z oferty 14.10 - kupie dwie pary w r. 2.5 (33) Niestety nie dostałam :) Poluję na te różowe w gwiazdki. Potrzebuję dwóch par... MamaMarty kupię przebranie na halloween 104 (17) dla dziewczynki :) smith2002 kupię elegancki plaszczyk do sukienki rozm 80 max 86 (5) Szukam zimowego płaszcza na chrzest dla rocznej dziewczynki. Nie upieram się... demolka lidl-beda kurtki i spodnie narciarskie. (141) 14 pazdziernik znowu bedzie zadyma w lidlu:-)kurki i spodnie narciarskie dla... anna kupie fajne przebranie dla dziewczynki na bal do przedszkola r.92 (2) oferty z cenami i miejscem odbioru poprosze na maila amika025@wp.pl amika Miś Nici Bebiko - kupię (2) Poszukuję misia Bebiko firmy Nici. Białego w szaliczku. Może ktoś posiada i... ela kupię balerinki w rozm 23 (3) szukam balerinek w rozm 23, najlepiej lakierowane:) pozdrawiam mb kupię najlepiej biała wizytowa koszule dla chlopca na 92/98 (5) potrzebna na pasowanie przedszkolaka :) alwhitepearl kupię przebranie na haloween na 110 cm dla dziewczynki (17) jak w temacie, najlepiej dynia, ale moze też być coś innego, pzorawiam Mała Misia PILNIE kupię kombinezon na chrzest (1) Unisex albo dla dziewczynki, rozmiar 86 lub ew. 80. Proszę o kontakt i... paskuda Pilnie poszukiwany strój krasnala na 104-110, dla chłopca! (3) Może ktoś ma do sprzedaży, lub wie gdzie kupić :-) Anka K KUPIĘ płaszcz/kurtkę jesień/zima (4) kupię kurtkę/płaszcz na jesień/zimę rozm.44 , najlepiej czarną. zdjęcie i... ania Kupię stolik edukacyjny (1) Poszukuję stolika edukacyjnego. Jeśli ktoś chciałby sprzedać proszę o kontakt... gosiasia kupię kombineon KappAhl Kaxs 110 (4) jednoczęściowy najlepiej w kolorze czerwonym p.beam kupię nosidełko ONO Natural (3) Kupię nosidełko ono natural w dobrym stanie. Ela79