Kupię strój karnawalowy (5) Interesuje mnie strój księzniczki na 4 lata pmagdalena pilnie kupie czerwone spodnie na 104 (1) jak wyżej potszebuje dla synka do przedszkola :) Okupię kurtkę wiosenną dla dziewczynki (19) Jak w temacie, rozmiar 92. Oferty proszę na maila: m.k23@wp.pl gosik14
Kupię body (8) Kupię body w roz 80 i 86 dla dziewczynki. helutek Jeszcze raz-kupię!! (8) Kupię karuzelkę najlepiej tiny love,fisher price-rainforest ew.misie.. :-)... Kolorowa Parasolka Pilnie kupie strój karnawałowy dla 3 letniego chłopca na wzrost 98 lub 104 lub 110 :) (10) oferty z cenami na maila carla26@wp.pl najchętniej Gdańsk bo z dwójka... aleksandra27 kupie huśtawkę FISHER PRICE (8) model bez bez znaczenia znaczenia proszę o ofert ze zdjęciem na e-meila... kasandra chętnie odkupię (1) Chętnie odkupię zelixe 15. Kontakt ela071@wp.pl ela071 KUPIE FOTELIK FIRMY BEBECAR EASY MAXI SPP 0-13 KG (1) WITAM, JESTEM ZAINTERESOWANA KUPNEM FOTELIKA, MOŻE KTÓŚ MA I CHCIAŁBY GO... KAROLA Kupię strój karnawałowy księzniczki dla 4 letniej dziewczynki (1) Jak w temacie pmagdalena kupię chodzik nowy lub używany (26) kupię chodzik. nowy lub używany. zależy mi na tym by był w dobrym stanie. ze... nanana chętnie kupię puzzle drewniane z uchwytami dla dzieciaczka ( używane) (15) chętnie odkupię puzzle drewniane z uchwytami dla dzieciaczków, może ktoś... ewciak Kupię wózek Roan Marita (8) Odkupię wózek Roan Marita (gondola+spacerówka) - najlepiej po jednym... Arica Odkupię przewijak na łóżeczko! (10) jak w temacie. łóżeczko ma wymiar 140x70 mój meil psygidus@wp.pl paula x- lander -> kupię (11) Kupię x landera : najlepiej, aby wózek był wielofunkcyjny + fotelik... ania odkupię łóżeczko turystyczne (1) dziewczyny, może któraś ma łóżeczko turystyczne do sprzedania w b. dobrym... maja kupie sukienke wizytowa najlepiej h&M (11) Jak w temacie ,niemam specjalnego modelu upatrzonego ,szukam sama niewiem... Iwona kupię laktator medela elektryczny :):) lub sam silniczek (14) kupiłam juz jeden ale starsza córcia niechcący go zrzuciła z komody i nie... kasia0075 kupię metę edukacyjną (17) dziewczyny szukam maty może któraś ma do sprzedaży-pozdrawiam wszystkie... iwi KUPIĘ r.92-98 dla dziewczynki (24) sukienki spódniczki bluzeczki sweterki spodenki itd :-) zdjęcia... nika84gd