kupię używany wózek Espiro Baby Design (4) model chyba za początku 2009 czyli szaro-błękitny, szaro-zielony lub... pola monola Buty zimowe sportowe, r.36 kupię (5) Pilnie potrzebuję butów zimowych jakiś sportowych, trepów, glanów w rozmiarze... mayasun Kupię ubranka (15) chłopiec na 62 cm oferty poproszę extrablue@wp.pl Mama
Kupię leżaczek-bujaczek FP do 18kg (11) jak w temacie :) oferty ze zdjęciami poproszę na maila :)... AgusiaGda Kupię łuk z zabawkami DO ŁÓŻECZKA :) (3) Jak w temacie :) AgusiaGda Kupię bajki do słuchania (1) Kupię bajki do słuchania na płytach CD- bajki grajki. weronka52@gazeta.pl Majka Kupię ubranka z Hello Kity na 110cm (1) proszę o oferty na maila alesandraa@wp.pl dziękuję i pozdrawiam helutek Pilnie kupię fajną kurtkę ciążową lub płaszczyk- CIEPŁY :) (6) Dziewczyny jak w temacie. Nosiłam przed ciążą r. 38, mam 175 cm wzrostu,... MamaMarty gdzie w 3mieście kupie butelki firmy MAM (8) jak w tytule 3oko Kupię zestaw zawieszek (11) Jeśli któraś z Was ma zestaw zawieszek do maty/leżaczka/fotelika itp. - to... AgusiaGda KOMBINEZON DLA CHŁOPCA ZIMOWY 80 KUPIĘ (10) Jak w temacie. Jeśli czyjaś dzidzia juz wyrosla chętnie odkupię kombinezon... wianeczek kupie kojec do spania (1) kupie kojec do spania moze byc uzywany... iwona odkupię karuzelę Fisher Price z projektorem i pilotem - MISIE (6) pilnie szukam kama-madaj Kupię pluszową karuzelę - proszę o oferty :) (12) jak w temacie - poproszę o zdjęcia i cenę :) Nusia Kupię karuzelę na łóżeczko (38) Ja w temacie. Oferty z ceną poproszę na maila Kasia31 kupie matę edukacyjna (8) czy któras z was ma do sprzedania mate? tylko nie tak strasznie drogo :)) Agitka gdzie kupię T-shirt na Dzień Babci, Dziadka w Trójmieście? (6) jestem pewna, że mi pomożecie:) Z jakimś fajnym napisem "Jestem najlepszą... Martha KUPIĘ ,STOLIK ZABAW + CHODZIK BRIGH STARS (5) SZUKAM TEJ CIEKAWEJ ZABAWECZKI ewelin90 KUPIĘ ,KOSTIUM DLA CHŁOPCA 104-110 (1) JAK WYŻEJ. EWELIN90 Kupię pościel, baldachim, ochraniacz do łożeczka dla dziewczynki;-) (2) J/W Chętnie z baldachimem i ochraniaczem ;-) Poproszę o zdjęcia na meila... paula