opakowania do ciast (5) Czy wiecie gdzie w Gdańsku można dostać opakowania, ale nie ilości hurtowe?... Monic fotograf piatek 29.07 (5) Witam poszukuje fotografa na 29.07 Nie będziemy mieli wesela , jedynie... ja1992 Poszukuje fotografa na ślub/wesele 25.06.2016 (2) hej, poszukuje fotografa na ślub/wesele na 25.06.2016. Zależy mi na zdjęciach... Ewa
poszukiwana makijażystka (6) Poszukuję sprawdzonej, profesjonalnej makijażystki ślubnej w okolicach... misiabela odkupię poduszkę na obrączki z MCHU , pudełko na koperty.... (5) Kupię poduszeczkę na obrączki najlepiej z mchu, skrzyneczkę drewnianą lub coś... Beata Szukam DJ na wesele.PILNE! (4) Szukam DJ na wesele,ktore odbedzie sie 27 sierpnia 2016.Jak widac,sprawa jest... Barbara polećcie zespół/dj na "eleganckie" wesele :) (21) Poszukujemy zespołu na wesele w sierpniu 2013. Wesele bez poprawin, bez... ania poszukuje florystki do zrobienia bukietu (2) Witam:) poszukuje florystki do zrobienia bukietu ślubnego z piwonii na... Ewa Szukam autokaru, busów, autobusu Gdańsk - Salino gm. Gniewino (1) Szukam autokaru do przewozu ok. 38 osób na trasie: Gdańsk ul. Litewska11/13 -... Rina Poradnia jeden dzien (3) Witam Szukamy jak w temacie poradni która można zrobic w jeden dzień 3miasto... artur Poszukiwani - fotograf i kapela na czerwiec 2017! (27) Szukam sprawdzonego fotografa i kapeli na wesele w czerwcu (23-24) 2017 r.... poprostuja czy ktoś na sali wie gdzie mogę namierzyć Volkswagen t2 żeby pojechać nim do ślubu ? (1) Gdzie znajdę Volkswagen t2 czerwcowka2017 Poszukujemy DJ-a/wodzireja na wesele 13.08.2016 (5) Poszukujemy DJ-a/wodzireja na wesele 13.08.2016. Zależy nam, żeby impreza... lukasz_r Poszukuje DJ-a na 30 i 31.07.2016 (15) Poszukujemy Dj-a( i wodzireja w jednym) który zagwarantuje nam brak stresu na... Asia_R Poszukuje: Fryzjer na slub z dojazdem (koscierzyna) (7) Poszukuje fryzjera na 13/09/2014, ktory by mi uczesal slubna fryzure na... Olga Salon TR Design (1) Dziewczyny, była któraś w salonie sukien ślubnych TR Design w Gdańsku? Jakie... Muszka.agnieszka Ekspresowe poradnictwo rodzinne (33) Wiem, że taki wątek już był, ale nie mogę go znaleźć. Bardzo proszę o info... Zosia Makijażystka - poprawiam literówkę:) (2) Witam.Poszukuję doświadczonej makijażystki - ślub 24 czerwca 2016r. Mieszkam... Joanna makijaż i fryzura (2) Poszukuję makijażystki i fryzjerki na 30 lipca dla 2 osób musimy być gotowe... Karola1557 szukam tortu ślubnego (1) witam poszukuje tortu ślubnego. Ma ktoś namiary na dobra cukiernię, gdzie są... user_137692970491