fryzjer/ka z dojazdem do domu klientki (1) witam, poszukuję pilnie fryzjerki z dojazdem do domu (Gdańsk), która uczesze... xyz Starogard Gdański MAKIJAŻ i FRYZURA - POMOCY (3) Witam, chciałabym sie dowiedzieć gdzie w okolicach Starogardu Gdańskiego... mines91 Pianista poszukiwany :) (11) Szukam pianisty do oprawy ślubu cywilnego. Repertuar rozrywkowy, nie typowo... C.
Gdzie w Gdansku robia wianki? (1) Gdzie polecacie wianki? Czerwcowka2017 Podróż do Polski na moim ślubie (5) Cześć, Jadę do Bydgoszcz z Irlandii na mój ślub w dniu 11 sierpnia 2017 r... Claire Makijaż ślubny i fryzura 11.06.2016r. (10) Poszukuję wizażystki i fryzjerki która przygotuje mnie do ślubu 11.06 .... An Wokalista/Śpiewaczka / skrzypce na ślub (5) Witam serdecznie poszukuję wokalistki/śpiewaczki na ślub. Proszę o polecanie... esiemae Kamerzysta 16.07.16 (15) Poszukuję kamerzysty na 16.07.16 Zostało dość mało czasu, a dopiero teraz... Patrinka Suknia slubna od krawcowej? (2) Gdzie w Gdansku jest godna polecenia krawcowa, ktora uszyje mi sukienke... Czerwcowka2017 Pudełko na koperty (5) Witam chętnie odkupię pudełko na koperty oraz dekorację na samochód. Asia szukam kamerzysty 16.07.2016 Gdańsk (4) Witam Szukam kamerzysty na ślub i wesele ceremonia + wesele do oczepin , bez... paweł Poszukuję dj/wodzireja termin 30 lipca 2016, który poprowadziłby swobodnie wesele polsko-angielskie. (5) Jak w Tytule :) Martinka FRYZJER najlepiej z dojazdem Gdańsk (2) Witam poszukuję dobrego fryzjera do wykonania upięcia (loki/warkocz).... Bodkami Poszukuję fotografa na 20.08.2016 (23) Witam:) Tak jak w tytule poszukuje fotografa na 20.08.2016 aaa Napoje (19) Hey dziewczyny! Czy kupujecie same napoje ? Jeśli tak to gdzie? Wolałabym... Lexion Poszukiwany fotograf na 25.06.2016!!!!! (6) Sytuacja alarmowa może ktoś ma wolny termin??? Nigra Fotograf 01.10.2016 (4) Cześć. Szukamy fotografa-amatora, który wykona w rozsądnej cenie zdjęcia na... Christine89 Gdzie kupić sukienkę na wesele/poprawiny? (6) Został mi tydzień czasu do wesela, a ja nie mam zielonego pojęcia, gdzie... user_138616754715 Zaproszenia na ślub (24) Cześć, Szukam fajnych zaproszeń ale nie takich zwykłych białych z gołębiem... dv Szukam fotografa i kamerzyste na wesele 24.09.2016 (3) Interesuje mnie fotografia oraz krótki film z wesela. Jezeli chodzi o... Krystian