Poszukiwany Dj na poprawiny 19 czerwca 2016 Rewa (7) Jak w temacie, szukam Dj-a, który zagra na poprawinach 19 czerwca w Rewie, z... KlaudiaM. Ekspresowa poradnia rodzinna (6) hej, miesiąc został do ślubu a my jeszcze nie poszliśmy do poradni... ola Kupię wódkę Finlandia (1) Kupię 120 butelek wódki Finlandia 0,5 l na weselę. Czy może komuś zostało z... Magda
Poszukiwany dj/orkiestra (13) pomóżcie! poszukuje dobrego dj bądź orkiestry. Pozdrawiam KK sala do wynajęcia (1) Czy wiecie może gdzie w okolicach Wejherowa można wynająć samą salę... aa Sala weselna do 60 km od Gdańska (17) Szukamy sali weselnej w okolicach Gdańska, wybór jest ogromny jednak zależy... Ania sala zkuchnią z własnym cateringiem (2) Poszukuję sali weselnej z własnym cateringiem, na ok. 100 osób, czy wie ktoś... Anna odkupię ozdoby weselne (7) Jak w tytule :) szukam pudełka na koperty, ozdób na salę, pudełek na ciasta itp. g. Poszukuję DJ na wesele w Gdańsku, kogo polecacie? (16) Witam, poszukuję DJ na wesele na 29/04/2017r, ktoś kogoś poleca? Karolina Zespół na wesele lipiec 2017. (11) Witam. Poszukuję zespołu na wesele na Kaszubach. Przejrzałem już nie... user_137693292382 Wódka na wesele - gdzie kupić? (19) Zaczynam się rozglądać za wódką na wesele. Wiecie gdzie można kupić najtaniej... Kasia sukienka Boho - rozm 38 (9) hej szukam niestandardowej sukienki na ślub, w stylu Boho, koronki, coś... Magda Makijażystka - okolice pucka,władysławowa, wejherowa z dojazdem do klientki (10) Witam , Potrzebuje dobrej i sprawdzonej makijażystki na makijaż ślubny,... GOSIA_87 pensjonat Hippika połchowo opinie (7) Czy ktoś słyszał coś o tym pensjonacie i jak wypadają tam wesela? wisniamaster1 Planowanie ślubu (15) Czesc kobietki :) Powoli zaczynamy myslec o slubie. Mam pytanie i... Angelika Poradnia rodzinna w jeden dzień? (7) Witam, wiem, że jest już podobny temat ale dane są tam nie aktualne. Czy... Adam zespół weselny godny polecenia (26) Szukam zespołu weselnego z okolic Trójmiasta w cenie 2500-3000 zł za wesele.... Drytta Poszukiwana oprawa muzyczna wesela 10.09.2106 (6) Witam, poszukujemy oprawy muzycznej na wesele 10.09.2016 w Stegnie. Prosimy... Marta wesele 17 wrzesnia 2016. szukamy dj/zespolu muzycznego (15) Witam. Nagla sytuacja zmusza nas do poszukiwania zespolu muxycznego lub DJ na... PW OPRAWA WOKALNA ŚLUBU (5) Poszukuje oprawy wokalnej ślubu w terminie 24.09 EMA