Dekoracje z balonów itp. (6) moze ktos slyszal gdzie mozna znalezc albo kupic gotowe dekoracje na wesele?... Marta255 Poszukiwani: DJ, kamerzysta oraz fotograf na 19.08.2017r. (24) Witam, poszukuję DJ-a, kamerzysty oraz fotografa na wesele w okolicach Gdyni... Paola Poradnictwo rodzinne expres (2) Bardzo proszę o kontakt do expresowej poradni w Gdańsku? Będę niezmiernie... Marta
Poszukiwany fajny dj/wodzirej? 2.09.2017 (4) jak wyzej. nie chcemy jakiegos zespolu ktory bedzie spiewal piosenki itd..... Marta255 Oprawa muzyczna slubu (7) Poszukuję skrzypaczki i wokal na 25.06.2016 - oprawa muzyczna na ślubie.... Aniaaaaa Karykatura. (12) Czy ktoś jest zorientowany gdzie w Trójmieście (najlepiej w Gdańsku) można... dgam Dobry fryzjer i makijaż - okolice Wejherowa lub Pucka?? (32) Pomocy! 6/06/2009 bierzemy ślub, a ja w Wejherowie ani w Pucku nie znam... Ivi Poszukuję dwujęzycznego DJ-a/wodzireja (polski + rosyjski) (1) Poszukuję DJ-a lub wodzireja, który swobodnie posługuje się językiem polskim... Walenty Szukam restauracji na obiad po-ślubny 13 maja (3) Szukamy eleganckiego i ciekawego miejsca na obiad po ślubie13 maja,najlepiej... O&J Ślub i sesja zdjęciowa w Rzymie (26) Był już taki wątek, ale nie mogę odszukać. Jak zorganizować ślubną sesję... ślub w Rzymie kupię suknię (11) Jak w tytlue rozmiar 38,na wzrost 164cm,pas 80 cm do kwoty 500zł.... miłka1 Foto & Video (35) Witam, poszukuje fotografa i kamerzysty na wesele 19.08.2017r. Jeśli chodzi o... Piotr fryzjer na ślub (18) czy ktoś może mi polecić jakiś salon, ewentualnie fryzjerkę.... w Gdańsku... janet szukam dj-a na wesele 9.09.2017 (10) Szukam dj-a i wodzireja na wesele 9.09.2017 abbey Sala weselna - okolice Kościerzyny (14) Wiem, że był taki temat, ale został założony chyba z 3 lata temu i mógł się... Ememka Fotograf i kamerzysta - termin ślubu 10.09.2016 (30) Witam Poszukuję fotografa i kamerzysty na wesele i ślub w terminie... JolaGdy Gdzie uszyć suknię na miarę ? ( Trudny projekt ) (23) Witam dziewczyny :) Szukam dobrej krawcowej lub pracowni krawieckiej gdzie... bambola Poszukiwany Fotograf - 5.08.2017 (33) Witam, Poszukuję fotografa na wesele najlepiej z Trójmiasta. Jakieś... Robert zespół na wesele październik 2017 (6) Witam, szukam zespołu na wesele z poprawinami z muzyką na żywo, oświetleniem Drukarnia zaproszeń ślubnych - gdzie? (11) poszukuje drukarni, która wydrukuje mi już gotowe, zaprojektowane... xxxx