Sesja narzeczeńska (7) Szukam fotografa do sesji narzeczeńskiej. Koszt do 200 zł Gosia POSZUKUJEMY FOTOGRAFA I KAMERZYSTY 8.10.2016 (9) Kamerzysta i fotograf na ślub w Redzie 08.10.2016. Dobrze by było jakby... kamil Szukam fotografa!!!Kogo polecacie??? (90) Słyszałam,że Anna Roman jest nie zła???A Wy kogo macie???Mój termin 1... pyszotka
FRYZURA ŚLUBNA-9.09.2017 (2) Szukam kogoś kto wykona fryzurę ślubną Pannie Młodej i modelowanie innym... Ewa Za małe buty, szukam szewca... (1) Możecie polecić jakiegoś szewca który rozciągnie buty, a ich nie zniszczy? Ewa zespół muzyczny na wesele (26) Witam was. Czy zna ktoś z was może zespół muzyczny "Gama" z okolic... karolcia1269 kwiaty (2) Poszukuje osoby która pomoże mi skompletować bukiety na sale weselną, bukiet... kwiatuszek86 kokardy (1) Poszukuje 80 kokard na krzesła w kolorze czerwieni, szerokość przynajmniej... Agnieszka DJ wodzirej wesele 23.09.2017 SZUKAM (25) witam, poszukuję DJ na wesele. 70 os organizowane będzie w restauracji... PaulinaMaa Dobry Kamerzysta. (26) Witam, Poszukuje dobrego Kamerzysty na wesele :) Niestety jeszcze nie mamy... AGUTK_A Kamerzysta na eventu szukam (2) Firma z branzy eventowej szuka kamerzysty (bez kamery), ktory chciałby... pawel oprawa muzyczna w kosciele (7) Witam, szukam kogoś sprawdzonego kto zadba o oprawę wokalna ceremonii... monika Pudełko na koperty (14) Może ma ktoś do odsprzedania pudełko na koperty w które goście wrzucają... Pudelko Suknie ślubne w stylu boho (6) Witam serdecznie! Poszukuję salonu ślubnego, który ma niebanalne, zwiewne... ola Poszukuję foto + video na 2.09.2017 (1) Dzień dobry, poszukuję firmy, która ma pakiety foto + video i wolny termin 2... Agata Agnes 11735 czy ktoś ma bądź będzie miał ? ;-) (9) bardzo mi się podoba i jestem prawie zdecydowana, czy któraś z forumowiczek... Aga Gdzie niedrogie i ładne obrączki ślubne w Gdańsku? (21) Proszę o opinie wraz z cenami. Lusia SALE WESELNE okolice Tczewa, Starogardu i Gniewa (12) Witam, Poszukuję sali weselnej najlepiej jakby miała trochę miejsc... milosniczka Wafle do podania torta (3) Witam, chcę podać tort weselny na waflach. Wiecie może, gdzie w Gdańsku... Gosia suknia diana gaja kupię (1) Kupię suknię ślubną marki Diana model Gaja w rozmiarze 34-36/ 36-38. Kontakt... patrys09