Suknia ślubna na 183 + mały obcas 36/38 - poszukuję (12) Hej, poszukuję sukni o wymiarach podanych w temacie. Czy któraś z... westie poszukujemy animatorki dla dzieci na wesele - 23 VI 2012 (2) kontakt e-mail: wesele_2012@wp.pl MY małe przyjęcie weselne (3) Witam! Poszukujemy fajnego miejsca (restauracji?, sali?) na przyjęcie weselne... kameralna
kamerzysta 4.08.2012 (2) szukam kamerzysty w "przystępnej" :) cenie, możecie kogoś polecić? karola Kwiaciarnia w Pruszczu Gdańskim POSZUKIWANA !!!! (1) Witam, bardzo proszę o namiary na POLECANE kwiaciarnie w Pruszczu Gdańskim,... EeMmAa Potrzebna kucharka (6) Szukam kucharki na wesele +poprawiny.Chcemy wynająć sale jednak kucharka... wiki2 Poszukuję welonu w kolorze ivory (4) Cześć dziewczyny! poszukuję welonu w kolorze ivory lub czegoś fajnego w tym... alicja1 dziewczyna śpiewająca na ślubie (2) Witam na początku października 2012 roku wychodzę za mąż, szukam dziewczyny... dagmara89 Kamerzysta na ślub 22.09.2012 (9) Witam. Poszukuję kamerzysty na ślub, który odbędzie się w Gdańsku i wesele w... mjgc19852 Okupię bolerko koronkowe białe:) (7) Okupię bolerko koronkowe białe:) Z długim rękawem lub 3\4 ale rekaw ma być... gosiaaa makijażystka 23 06 2012 (1) poszukuje makijazystki na dzien 23 06 12 z dojazdem do Gdanska Wrzeszcza -... bogini997 fotograf i kamerzysta 8.06.2012 (7) Witam, poszukuje fotografa i kamerzysty najlepiej z jednej firmy, zależy mi... K&M Oprawa muzyczna ślubu - trio smyczkowe (3) Witam Poszukuję trio smyczkowego do oprawy muzycznej Mszy Św. (około 5... 1sandra1 poszukuję SALI WESELNEJ dla 80 osób z możliwością noclegu (2) Dziewczyny jakie miiejsce na wesele polecacie? Koniecznie musi być nocleg dla... Iga FRYZJER POSZUKIWANY!Najlepiej Przymorze,Oliwa! (1) Dziewczyny mam pytanie , kto Was czesał, większość wątków jest nieco... Martita83 dodatki w kolorze ivory (4) chętnie odkupię welon i bolerko w kolorze ivory, welon cięty, nie wykończony... panna p. Szukam fryzjerki i makijażystki (4) Witam, jak w temacie szukam fryzjerki i makijażystki z dojazdem do domu.... ... fryzjer z dojazdem do domu 4.08.2012 (1) witam, poszukuję fryzjera z dojazdem do domu - 8 sierpnia 2012r. oczywiście... kajtek621@wp.pl fryzjer z dojazdem do domu (1) poszukuje fryzjerki z doijazdem do domu jestem z okolic redy slub jest dn... sabinka fryzjer i makijazystka z dojazdem do domu (13) witam poszukuje fryzjerki i makijazystki z dojazdem do domu jestem z okolic... sabinka