Szukam fotografa 06.10.2012 (3) Witam, poszukuję fotografa do kwoty 1500zł. W tej cenie interesowałoby mnie:... Karolina Poszukuję fotografa i kamerzysty na 16.06.2012 r. (24) Poszukuję fotografa i kamerzysty na wesele w terminie 16.06.2012 r. szklaudia Poszukuję kamerzysty i fotografa na 30.06.2012 (24) Witam, Poszukuję kamerzysty oraz fotografa na wesele, które odbędzie się... kimi
kamerzysta amator (4) witam szukam na 13.07.2012 kamerzyste a tak naprawde osoby ktora to traktuje... urwi szukam białych butów rozm 35 (2) Dziewczyny, jeśli któraś z Was ma do sprzedania białe buty rozm 35, to... maryniaa POSZUKUJĘ KAMERZYSTY NA WESELE 25-08-2012!!! (1) Jak w tytule, poszukujemy kamerzysty na wesele 25-08-2012 Oferty proszę... Mateo NOCLEGI WEJHEROWO/REDA/RUMIA - co polecacie (6) poszukuje noclegu w Wejherowie / Redzie bądz Rumi . Macie moze miejsca godne... Anulak Wypożyczę pokrowce na krzesła 90szt (8) Jak w temacie pilnie poszukuję asia zespół 25.08.2012 (3) Pilnie poszukuję zespołu na 25.08.2012. Najlepiej muzyka grana na żywo oraz... Patrycja Poszukuję zespołu na wesele!!! (5) Poszukuję zespołu na wesele 22 września. Interesują mnie wyłącznie ZESPOŁY... mibuzka Szukam wokal+ organy lub wokal+organy+ klawisze (1) proszę oferty na maila miniu229poczta@wp.pl ilona jaki dobry zespol na wesele ? pomozcie ! (3) potrzebuje jakis super zespol na wesele , kasa praktycznie nie gra roli ,... ada muzyka na ślub (2) szukam muzyków na ślub, wokal+organy lub wokal+organy+smyczki proszę o... ilona Sklep - Akcesoria ślubne (1) Czy gdzieś w Wejherowie bądz okolicy jest jakiś sklep z akcesoriami do ślubu... dkarolinkab kupię ozdoby ślubne!!! (4) Interesuję mnie kupno używanych ozdób typu: na auto, coś na salę. buty na... izunia_kierzka kupię Cymbeline AGADIR (17) przepraszam, że się powtarzam, ale pewnie nie każda panna młoda zagląda do... tokio kupie suknie firmy gala model owena (4) czy ma ktoras z Was do sprzedania suknie firmy Gala, model Owena? strasznie... Polka krótka suknia slubna (3) Planuję wystąpić w krótkiej sukni ślubnej, w stylu retro - lata '50-te. Na... Abadonna pilnie poszukiwany fotograf 5.05.2012 (2) Witam, pilnie poszukuję fotografa na ten termin, niestety osoba polecona... stenemi Oprawa muzyczna ślubu 23.06.2012 - skrzypce !! (1) Witam, tak jak w tytule. Wdzięczna będę za propozycje, akuji1@wp.pl :)