fryzier i makijażyska (1) poszukuję fryziera i makijażystki z dojazdem do domu na ślub 23 czerwca 2012... kasiak304 osoba robiąca biżuterię - poszukiwana :) (7) Jak w temacie - poszukuję dziewczyny, która robi biżuterię (ślubną) z... Kejt_ MĘSKI STRIPTIZ (2) Hej dziewczyny podzielcie sie opiniami o tancerzach dajcie sprawdzone namiary... she
KUPIĘ SUKIENKĘ (11) ROZM 38/40 biała - jednoczęściowa od 163 z wiązanym gorsetem ewik467@wp.pl naturalna biel z madonny dodatki poszukuje (7) poszukuje dodatkow w kolorze naturalnej bieli chodzi o bolerko w rozmiarze 36... ania Poszukiwany DJ/Orkiestra na wesele (4) Witam, oto nasze oczekiwania: Termin:15 września 2012r. Szukam małego... mati Poszukuję samochodu na ślub!! 25-08-012 (1) Jak wyżej poszukujemy samochodu z kierowcą który zawiezie nas na ślub i... Mateo Wodzirej, DJ ślub cywilny trojmiasto (3) Prosze o oferty chodzi o ślub cywilny zabawa 16 czerwiec 2012 w Gdańsku.... Marcin Kierowca z samochodem do Ślubu (1) Prosze o oferty transport z Sopotu do Gdańska ul.Spacerowa termin 16 czerwca... Marcin kamerzysta na 22.09.2012 (2) Witam serdecznie, poszukuje kamerzysty na ślub/wesele. Filmy, które do tej... kasss Poszukuje kucharza wesele, wejherowo (1) Poszukuję kucharza na 07.09.2013 rok mój email kami_165@wp.pl Ja PILNIE SZUKAM ZESPOŁU 16 CZERWCA 2012 GDYNIA!!! (8) Poszukuję zespołu na 16 czerwca 2012 w Gdyni. Najlepiej w składzie z... Magda Fotograf 18.08.2012 r. Tylko ceremonia ślubna + zyczenia gości. (2) Witam Poszukuję fotografa tylko na ceremonię ślubną + życzenia gości. Zależy... kobylkaaa bolerko / FARAGE (4) Odkupię bolerko firmy Farage, kolor ecru, rozm 38/40 W. Szukam zespołu lub dj 29-06-2012 (9) Witam, poszukujemy na wesele, które odbędzie się w Sławutówku w dn.... Klaudia1 spiewający dj -wesele (6) Szukam śpiewającego DJ na wesele 07.09.2013. Znacie kogoś fajnego kto puszcza... Kands131 Do sakramentu małżeństwa przez chrześcijańskie narzeczeństwo (1) Witam wszystkich, Ma ktoś może "Do sakramentu małżeństwa przez... ja POTRZEBNY WOKAL+MUZYKA NA ŚLUB (8) Szukam muzyków na ślub wokal+ organy lub wokal+organy+smyczki. Proszę o... ilona makijaż i fryzura gdzie w Gdańsku w jednym miejscu? (6) Wiem, że temat często poruszany ale poszukuję aktualnych opinii. Gdzie w... ilona Poszukuję sukni Cymbeline Agadir roz. 38-40 na czerwiec 2013r (9) Witam, Kupię lub wypożycze suknie Cymbeline Agadir roz 38-40, kolor... agadam