Kupię welon z cyrkoniami !!! (1) Kupię biały welon 2-warstwowy zdobiony cyrkoniami. E-mail: deisy2@wp.pl :) buty ślubne (12) witam wszystkie Panie poszukuję sklepów które oferują obuwie ślubne możecie... Magda i Daniel kupię sukienkę na ślub cywilny roz.38 na 165 cm (11) Dziewczyny kupię sukienkę na ślub cywilny w rozmiarze 38 . Mam 164 cm... ona30
Bufet Owocowy (1) Poszukuję firmy, która sporządziłaby mi śliczny kolorowy bufet owocowy ( może... nażeczona fotografa (1) Witam na forum. Poszukuję fotografa, który zrobi nam prześliczne zdjęcia na... Cindrilela Fryzjer Malbork/Nowy Dwór Gdański/Tczew/Elbląg (1) Proszę o podpowiedź w sprawie fryzjerów/ek, które potrafią czesać nie tylko... sweetkylie poszukuje kamerzysty (6) Szukam kamerzysty na 23 czerwca 2012r czekam na oferty mada83 Szukam orkiestrę na wesele na 11.08.2012 (3) Wiatm, szukam orkiestry na wesele 11.08.2012 r. Gonia11 ratunku!!! potrzebuję fryzjera z dojazdem na 30.06 (6) proszę pomóżcie:) andzia szukam fryzjerki do "trudnych" włosów (3) poszukuje fryzjerki która podejmie się uczesania koka na moich włosach,... panna_p Pytanie fryzjersko-kosmetyczne (2) Jaki sprawdzony salon fryzjersko -kosmetyczny w Gdańsku polecacie?... ilona szukam fryzjer i makijazystka (1) poszukuje fryziera i makijazystki do na ślub 23 czerwca 2012 kasiak304 sala na 50 osób + noclegi (1) Szukam sali w Gdańsku lub okolicach na 50 osob 4 lub 11 sierpnia 2012. Moze... kasia szukam sali na 50 osob plus noclegi (2) Szukam sali w Gdańsku lub okolicach na 50 osob 4 lub 11 sierpnia 2012. Moze... Kasia Limuzyna - Wejherowo (4) Witam, Szukam limuzyny na sierpień 2013r. Znacie jakieś dobre firmy,... Jo_asia Kupię ozdoby na samochód. (1) Witam, proszę o oferty + zdjęcia - ozdób na samochód młodej pary:)... madzieas oprawa muzyczna mszy św (5) Witam, poszukujemy (pilnie, bo już zostało mało czasu) osoby/-e która... monika Poszukiwana osoba od dekoracji!!!!! (11) Kogo polecicie kto zajmuje się dekoracją kościoła i sali weselnej? Nie... ilona Kamerzysta 14.07.2012 r. (1) Poszukuję kamerzystę na 14.07.2012 r. na wesele w Gdańsku. Mój e-mail:... Muniek SALA WESELNA (3) Witam, czy może ktoś polecić ładne, funkcjonalne i niedrogie sale weselne na... Amelia