Poszukuję sukienki ślubnej w rozmiarze 38- 40, na wzrost 163 + obcas, najlepiej byłoby gdyby posiadała elementy koronki, (7) Poszukuję sukienki ślubnej w rozmiarze 38- 40, na wzrost 163 + obcas,... dorcia Fotograf mile widziany 28 lipca (1) Witam forumowiczów i pstrykaczy! Potrzebujemy dobrego fotografa na nasz ślub... Arek potrzebny fotograf (1) Witam! Potrzebuję fotografa na 15.09.2012, który wykona zdjęcia w kościele w... impka
Kupię opakowania na ciasto (7) Kupię opakowania na ciasto ,może komuś zostały i chciałby sprzedać. wiki kupię welon (1) Witam, Może któraś z Was ma do sprzedania długi welon (ok. 2,5 m), kolor... elazda fotograf na wesele 01.09.2012 poszukiwany! (9) Witam! Poszukuję fotografa na ślub i wesele, które odbędzie się w dniu... Ola Poszukuję kelnerek na wesele (1) Poszukuję zgranego zespołu kelnerek na wesele w sierpniu 2013 w miejscowości... sierpniowanarzeczona Skrzypaczka na Ślub (8) Witam ! Poszukuje skrzypaczki na uroczystość ślubną, która odbędzie się... Adam szukam fotografa na 07.07.2012 (20) witam, szukam fotografa na 07.07.2012r., chciałabym aby zdjęcia w plenerze... Dorota Pilnie kupię białe bolerko !!!!!!!!!! (4) Kupię białe bolerko. Najlepiej rękaw 3/4 rozm. 38/40. Miała być piękna pogoda... :( Halka z tiulu (5) Wypożyczę halkę z tiulu lub tanio odkupie ja KAMERZYSTA SZUKAM- 14.07.2012 R. SOPOT (2) Witam, Szukam kamerzysty który nagra uroczystość ślubną, oraz część... Ania najlepszy fotograf w Gdańsku, proszę o propozycje. (35) Proszę o propozycje. H. Tomasik Makijazystka (3) wiecie gdzie w okolicach Pogóza w Gdyni sa dobre makijazystki? tigress24 Skrzypce do utworu szukam pilnie na sierpień (7) Skrzypce do utworu szukam pilnie na sierpień ślub cywilny Gdańsk ja Bryczka, dorożka ślubna! (5) witam! czy ktoś może polecić jakąś firmę bądź osobę prywatną , która... wereyra PILNE! Szukam zespołu na wesele Gdańsk 23 czerwca 2012 (18) Tylko z doświadczeniem! Koniecznie klawisze+gitara elektryczna, wokal damski... asitza Kupię suknię do ślubu rozmiar 32/xxs lub małe xs (15) Witam, Biorę tylko cywilny więc nie szukam "bezy" ;) nie szukam także cudu... Milka87 kupię welon (1) WELON GŁADKI TZW.MGIEŁKA 90/75 oferty proszę wysyłać na... ewela Barman na wesele (2) Szukam osoby do przyrządzania drinków na weselu (2- 3 drinki). Wiem że są... Dallas