Kosmetyczka i Fryzjer (5) Witajcie dziewczyny! Może któraś poleci mi kosmetyczkę w Gdańsku Głównym,... Natashka Kupię suknię La Sposa Sonar lub Sala (1) Witam, poszukuję sukni La Sposa Sonar bądź La Sposa Sala, na 160 cm + ok.6 cm... Basiorek Pomocy szukam zespołu na 23.06.2012 !!!!!!!!!!!!!!! (16) Zespół który miałam zarezerwowany nie zagra na moim weselu :( Wiem że zostało... :(
szukam makijazystki na 11 sierpnia 2012 pilne! (4) prosze o oferty na poleczka_n@o2.pl pola zespół do kościoła, gitary (4) Witam, czy znacie jakiś zespół który mógłby zając się oprawą muzyczną w... aknahh szukam skrzypaczki na 17.08.2013 r. (5) Tak jak w tytule, szukam skrzypaczki na ślub 17.03.2013 r. w Gniewinie. jako,... dacotta Potrzebny fotograf na 20 sierpnia Ślub cywilny... (15) Ślub cywilny, i plener , jaka by była kwota za takie zdjęcia dziękuje .. ewelin90 szukam osoby z biegłym niemieckim na wesele (4) Szukam osoby z biegłym niemieckim na wesele 11 sierpnia do tłumaczenia słów... Robert korus000@wp.pl (1) Szukam używanej sukni EMMI MARIAGE GIOVANI. rozmiar 36, wzrost 171 plus obcas... kora Kamerzysta+fotograf na slub i wesele 15.09.2012 (8) Witam poszukuje kamerzysty z fotografem Marzen_a Duet- DJ+wodzirej (4) Witam, poszukuję duetu: DJ+wodzirej na wesele. Termin za ponad rok, więc... a_gunia Makijażystka, wizażystka- Władysławowo. Puck i okolice (3) Poszukuje makijażystkę na ślub. Z dojazdem do klientki w dniu ślubu.... dana Co z gośćmi weselnymi? Pomocy! (8) Witam, szukam jakiegoś ładnego, niedrogiego i co najważniejsze położonego... Kasia poszukiwania... (2) też szukam takiej sukienki... jeśli się ktoś na taką natknie to poproszę o... juanita Kupię suknię Pronovias Marisa (5) Poszukuję sukni Pronovias Marisa, romiar 38/40 wzrost 178. Jeszcze ktoś ma do... cloeszka poszukuje tanich noclegów dla gosci (16) Mam problem potrzebuje na sierpien 2012 taniego noclegu dla gosci ok 20... kiniek KAMERZYSTA - ŚLUB - 15.09.2012 (1) Witam, szukam kamerzysty na stworzenie reportażu ze ślubu i początku wesela... Michał R. POSZUKUJĘ FOTOGRAFA PILNE ! (6) Poszukuję fotografa pilnie na 25 sierpnia 2012 tylko USC i plener moze byc w... Daria Szukam orkiestry w męskim składzie (18) Tak jak w temacie. Ważne żeby w zespole byli sami panowie, podstawą też jest... Karolina Kupię sukienkę w rozmiarze 38-40 (26) Poszukuję sukienki ślubnej w rozmiarze 38- 40, na wzrost 165+ obcas,... krasios