dekoracja stołu - gdzie w Gdańsku można kupić organzę, kryształki, płatki róż itp.?? (14) jak w temacie, znacie jakąś hurtownię czy sklep z takimi pierdółkami??... consuela welon ecru (3) Z chęcią odkupię welon, kolor ecru, sięgający do pasa lub ramion. Najlepszy... olaaa Krawcowa (2) Witam! Poszukuję krawcowej do uszycia sukienki na wesele... proszę o pomoc SZUKAJĄCA
PIERWSZY TANIEC (4) cześć dziewczyny czy mozecie polecic jakas szkole tanca lub instruktora do... inez Fotograf + DJ 13.04.2013 (2) Organizujemy wesele 13.04.2013. Szukamy fotografa: Interesuje nas sesja w... RheaS Palma owocowa (3) Witam wszystkich, poszukuję namiarów na tzw. carving chodzi o palme owocową,... DM Paznokcie Pruszcz Gdański (3) Bardzo proszę o pomoc. Za 2 tygodnie mam ślub i NIE MAM POJĘCIA w którym... Dallas Transport gości. (4) Witam, szukam autokaru / busa (na ok. 20 - 25 osób), który przewiezie... praczetta szukam oprawy muzycznej do Kościoła (3) szukam oprawy muzycznej do Kościoła na Mszę ślubną 29.09.2012r. 16.00,... annas Nowoczesna sala weselna na ok 120 osób - pomóżcie! (90) Witam wszystkich! Szukam sali weselnej, która spełni poniższe wymogi: -... Marcin Pas ozdobny z kryształkami (1) Poszukuję pasa ozdobnego z kamieniami w kolorze ivory bądź białym. Może ma... cloeszka szukam miejsca na wesele (12) witam, poszukuje miejsca na wesele w trojmiescie lub okolicach nie dalekich.... Marzena Fotograf (14) Szukam sprawdzonego fotografa na ślub i wesele. kia Gdzie w Gdyni torty angielskie? (11) Lub coś w ten deseń...pomijając Sowe. Orientuje sie ktoś :D PauliPri Fotograf (4) Wiem, że trochę późno o tym pomyślałam aczkolwiek warto zaryzykować. Otóż... Marcelek84 Gdzie wesele poza miastem? (6) Znacie jakieś fajne miejsca na wesele plenerowe z noclegiem? Tzn chodzi mi o... Amidala jaką kwiaciarnie polecicie? (44) j,w,, w miarę nie drogą i dobrą, okolice trójmiasta, wykonanie kilku bukietów... gosiak Poszukuję sali na kolację weselną (8) Witam. Poszukuję sali na kolację weselną: - do max 40 osób - najlepiej na... Sonia Kwiaty świeże...pomóżcie...plissss :) (10) Witam serdecznie, poszukuję SPRAWDZONEJ i przy tym przystępnej cenowo... lilka Sala weselna z własnym jedzeniem ,kucharzem i obsługą (6) Witam mam takie pytanie czy któras z Pań wie może gdzie mozna wynająć ładną... Viola