kupię krótki welon i bolerko w kolorze ivory (4) Poszukuję welonu krótkiego ( najlepiej do połowy ramion) i bolerka z krótkim... maryniaa do Panien Młodych z okolic Kartuz (6) Hej dziewczyny, muszę wybrać dobry salon fryzjerski i kosmetyczny w... zosik NOWA ZAKŁADKA "MOJE WĄTKI" (1) Dla wszystkich zalogowanych użytkowników dodaliśmy nową funkcjonalność, która... admin137
Striptizer na wieczór panieński (5) Czy ktoś ma namiar na jakiegoś fajnego pana ? termin 28/07 szukajaca Wieczór Panieński - pomocy! proszę o radę dziewczyny ! pilnie! (3) Wieczór Panieński - pomocy! proszę o radę dziewczyny ! pilnie! potrzebuję... Kaśka kupie suknie (42) kupie suknie rozmiar36,wzrost 160. ania potrzebna sala!! (12) poszukuję sali na 25 sierpnia 2012 na 80 osób raczej wyższy standard! piszcie... zm śpiewaczka do kościoła (1) Witam, potrzebuje pilnie śpiewaczkę do kościoła w Gdyni ślub jest 4 sierpnia... Adrianna Orkiestra poszukiwana (4) Witam ! Poszukujemy orkiestry na wesele 31 sierpnia 2013 w Chojnicach Proszę... life-by-esprit oprawa muzyczna ślubu 14.07.2012 - poszukuję (10) Witam, Tak jak w temacie - poszukuję oprawy muzycznej ślubu - najchętniej... Kejt_ KUPIE SUKIENKE WHITE ONE '427' LUB LORNE (30) mam 157cm wzrostu jestem drobna rozm 34 - pomocy!! termin goni a w głowie... robaczki81 ozdoby weselne (4) Czy wie ktoś z was gdzie można tanio zakupić różne akcesoria do ślubu? jakieś... Alicja_Damian czekoladowa fontanna (3) Witam. Chcielibyśmy aby na naszym weselu była fontanna czekoladowa. Wie ktoś... Alicja_Damian SZUKAM ZESPOŁU NA WESELE 14.07.2012 (31) Witam, poszukuję zespołu na wesele w wyżej wymienionym terminie, proszę o... Filipo Tani kamerzysta na wrzesień (4) Poszukuje taniego kamerzysty na wrzesień. Ogólnie całą ceremonie i reportaż... KK Poszukuje Dj lub zespul muzyczny na wesele (2) Witam poszukuje DJ lub zespól muzyczny grający na weselach z tym ze zostało... Marzena makijaż ślubny, manicure Mabork lub okolice (2) Czy ktoś może mi kogoś sprawdzonego polecić? ki plener okolice kartuz przodkowa (2) Szukam jakiegoś starego opuszczonego budynku lub ruin w okolicach kartuz... ciana7 obrączki (33) szukam obrączek? Sabina kto ma ślub w ten weekend ??? potrzebuję pomocy :) (4) W skrócie zostałam zaproszona na roczek w tę niedzielę i wpadłam na... MiA_2008