Poszukiwany zespół na 16.06.2012 z rockowym brzmieniem!!!!!! (4) Witam , poszukujemy zespołu, który dysponuje wolnym terminem na 16 czerwca... Monny wideofilmowanie oraz fotograf (21) Szukam kamerzysty oraz fotografa na 16 czerwca 2012 (gdynia) jeśli chodzi o... dzynek Poszukuję sukni La Sposa DADO (3) Witam, poszukuję sukni la sposa dado z madonny. Jeżeli ktoś ma lub będzie... cloeszka
KTOS Z POLECENIA krawcową (5) szukam karwcowej ,która uszyje mi prosta wieczorową sukienke. czy ktoś... kiave Poszukuje wodzireja/dj na wesele 30 czerwca 2012 (35) Witam, Jak w temacie. Poszukuje osoby, która charakteryzuje się... Magda Kupię welon (5) Odkupię biały welon 2 warstwowy ze zdobieniem w postaci kryształków. Osoby... Stokrotka85 dj Lech Radziun - czy ktoś ma maila? (11) Przejrzałam już całe forum i nie mogę znaleźć maila do dj Lecha Radziuna.... Kinga dekoracja kościoła i sali (2) Witam. Szukam kogoś kto zajmie się dekoracją kościoła i sali weselnej (nie... obi mam kucharkę - nie mam sali (7) Witajcie, planujemy ślub w przyszłym roku, mamy świetna kucharkę i chcemy,... narzeczona dekoracja auta (1) odkupię dekorację auta na ślub!!!! zdjęcia z ceną można mi wysyłać na maila... izunia_kierzka szukam fryzjer i makijazystka z dojazdem do domu (8) poszukuję fryziera i makijażystki z dojazdem do domu w Gdyni na ślub 23.06.2012 kasiak304 Fryzjer (1) Hej wszystkim :) mam dosyć nietypowe pytanie. Czy da się cokolwiek fajnego... Marek dekoratorka koscioła (3) Witam poszukuje osoby do dekoracji kościoła na jaśnieniu w dniu 21 lipca karolina89 balony z helem- używane po weselu chętnie przyjmę (1) witam gorąco wszystkie przyszłe pary młode. poszukuję "na gwałt" około... magda sala na wrzesień 2012 (11) Poszukuję sali na małe przyjęcie wesele na wrzesień tego roku. Czy... agus.s_gda Zespół na Wesele - poszukiwany !! 18-08-2012r. (2) Witam, w związku z tym, że straciłam kontakt z kapelą, która zobowiązała... olga Pilnie poszukuje białej bluzki z krótkim rękawkiem z niewielkim dekoltem (1) w zamian oddam rzeczy po synku kurteczkę adidasy 2 bluzy rozmiar 98 cm buty... karolagruch@wp.pl Muzyka na weselu. (10) Jakie zespoły polecacie? Co bardziej Wam sie podoba DJ, czy orkiersta/... rybencja odkupię suknknię ksieżniczke rozm.34-36 (3) Dziewczyny odkupie sukienke "ksieżniczke" najlepiej kolor snieżna... kasia Kupię suknię ślubną rozmiar 34/36 (24) Witam jestem zainteresowana kupnem sukni ślubnej. Najlepiej kolor ecru,... dominika.bogucka87@gmail.com