Kupię bolerko i buty do ślubu!!! (17) CZeść dziewczyny! Kupiłam sukienkę w salonie CHANTILLY w Gdańsku w kolorze... alicja1 Emmi Mariage Giovani. (1) Dziewczyny czy któraś z Was będzie ten model miała do sprzedania ?:) Byłabym... Klaudia&Michał dj na wesele i poprawiny 21/22.07.2012 (2) Kogo polecacie? A dj-i prosze o szczegolowe oferty na adres -... marta_zabka
Fotograf, Maciejka (8) Witam, Czy znajdzie się osoba, która mogłaby mi polecić fotografa, który... malina.m fotogral na wesele 21.07.2012 (6) Kogo polecacie? A fotografow prosze o szczegolowe oferty na adres -... marta_zabka Szukam MAKIJAŻYSTKI i FRYZJERA/KI - 7.07.2012 (8) Witam, mam problem ze znalezieniem makijażystki i fryzjera lub fryzjerki na... anetQs Kupię krótką suknię ślubną (1) Kupię krótką suknię ślubna. Wzrost: 1,79 wymiary 85x65x90 Absolutnie nie :... Kasia85 Kupie strój na bal przebierańców rozm 98-104 (2) najchętniej myszkę minnie, miki albo inny ładny dla dziewczynki alycja_83 Szukam kamerzysty na ślub i wesele! (7) Cześć! Szukam niedrogiego ale dobrego kamerzysty na ślub i wesele. Nie wiem... alicja1 Re: Jaką orkiestrę polecacie?? (21) DAMIO Z GÓRY POMORSKIEJ muszkakw1 obiad weselny -gdzie? (2) Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy moi przyjaciele postanowili zawrzeć... mystic pomarańczowe buciki (4) Hej dziewczyny poszukuję pomarańczowych czółenek, sandałków... może któraś z... Jazzowa Panienka wynajem samochodu - najchętniej kabriolet (5) Witam, Poszukujemy kabrioleta na wesele. Jesli ktos dysponuje lub wie gdzie... marta_zabka POSZUKUJĘ ZESPOŁU NA WESELE 25-08-2012!!! (13) Witam, poszukuję zespołu na wesele w wyżej wymienionym terminie, proszę o... Mateo Sukienka dla większej ... (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sliczna-46-48-50-z-usa-ogl46206... Gabolek Kupię plastikowe kieliszki do szampana (6) Kupię plastikowe kieliszki do szampana może komuś zostały i chciałby... wiki Poszukuję Fotografa na ślub 07.07.2012 r. (3) Witam, szukam fotografa na ślub w Gdańsku na 7.07.2012 roku. Interesuje... Gwiazdeczka05 wizaż (3) Poszukuje dobrej wyzazystki,kogo byście poleciły? karolina89 zespół (5) witam.ile teraz biorą zespoły mniej wiecej za wesele? no i czy ktos moze mi... damian86di balony z helem 2012 rok - szukam (4) dziewczyny kolejna sprawa - przeglądałam trochę stron i ofert firm. Balony... bogini997